Odyssey of the Seas, cel mai nou vas din Clasa Quantum!

Al doilea vas din ultra-tehnologizata clasă, Quantum Ultra, cu cele mai recente inovații tehnologice, vă debuta cu itinerarii fascinante, având plecare din Fort Lauderdale și va deveni astfel primul vas Quantum Ultra din Caraibe!

de Royal Caribbean Romania

Apoi călătoria și-o va continua din mai 2021, în Marea Mediterană, cu plecări din Roma Civitavecchia către est, pe durata întregii veri, având itinerarii de 7, 9 și 12 nopți, către destinații precum Sorrento și Coasta Amalfitană, Atena , Mykonos, Creta, Efes, Ierusalim și Bethleem, Haifa și Nazareth etc.

Fie că este vorba de provocările văluroase de la simulatorul de surf Flowrider®, de relaxarea de la puntea cu piscine, complet reimaginată, de preparatele savuroase, pe care le găsiți în diversitatea, de restaurante de la bord sau de petrecerile, care încep de îndată ce apune soarele – niciodată nu veți spune că vă plictisiți pe Odyssey of Seas℠.

Indiferent dacă infruntati valurile pe FlowRider®, savurati arome globale îndrăznețe sau petreci pana târziu noaptea – intotdeauna vor ramane lucruri făcut pe Odyssey of Seas℠.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis arcu est. Quisque posuere est arcu, id hendrerit orci pulvinar id. Cras egestas metus sit amet felis accumsan, vitae placerat libero sodales. Morbi efficitur maximus massa et aliquam. Quisque vel viverra augue.

Nullam scelerisque erat nisl, eu aliquet quam porttitor et. Aliquam molestie sem augue, non egestas nunc sagittis in. Suspendisse vehicula turpis eget leo sollicitudin, dapibus commodo massa facilisis.

Ut ac tortor eget nibh condimentum congue. In facilisis porttitor iaculis. Etiam vestibulum, nisl nec molestie egestas, velit lorem venenatis tellus, pellentesque blandit nulla sapien accumsan velit. Vivamus purus nunc, dictum nec elit viverra, semper iaculis risus.

Ti-a placut articolul? Trimite-l prietenilor pe:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Pe aceeasi tema

v-ar putea interesa si:

De ce iubim Japonia

Cultură antică, tehnologie modernă și pește din belșug – ne îndreptăm spre Japonia – țara care inspiră pe mai mult de o generație de designeri de top din întreaga lume.

Top 5 orase pe apa

Orașele înconjurate de apă sau tăiate de canale sunt cea mai bună alegere pentru un călător prea plictisit pe mare si in acelasi timp sufocat de clădirile din orașe.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter