fbpx

Restaurantul Principal Chic

Restaurantul Chic, unul din cele patru restaurante principale de la bordul vasului, are un decor fermecator de alb si auriu si obiecte de arta inspirate din frumusetea diamantelor. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Adventure of the Seas, Allure of the Seas, Anthem of the Seas, Brilliance of the Seas, Enchantment of the Seas, Explorer of the Seas, Freedom of the Seas, Grandeur of the Seas, Harmony of the Seas, Independence of the Seas, Jewel of the Seas, Liberty of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Oasis of the Seas, Odyssey of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas, Radiance of the Seas, Rhapsody of the Seas, Serenade of the Seas, Spectrum of the Seas, Vision of the Seas, Voyager of the Seas
Harmony of the Seas

Experienta Chef’s Table

Chef’s Table ofera o experienta epicuriana, destinata unui numar restrans de oaspeti, delectandu-va cu un meniu sofisticat compus din cinci feluri de mancare si degustare de vinuri. Cina servita la Chef’s Table reprezinta o adevarata initiere in arta gastronomica datorita bucatarului sef, care pregateste fiecare fel de mancare, explicand totodata tehnicile abordate precum si ingredientele si aromele utilizate. Apoi, somelierul dedicat va asocia fiecarui preparat culinar sortimentul de vin potrivit, pentru a va rasfata toate simturile. Deschis pentru cina. Tinuta: eleganta. Este necesara rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
The Hot Pot pe Royal Caribbean International
Spectrum of the Seas

The HotPot

O experienta unica, cu radacini in cultura chineza, The HotPot va ofera un stil culinar aparte, in care va puteti prepara singuri, atat legumele cat si carnea, intr-o oala cu apa clocotita (sau “hot pot”), intr-un ambient care combina decorul contemporan cu traditia.

vezi detalii »
Sichuan Red pe Royal Caribbean International
Spectrum of the Seas

Sichuan Red

Participati la un festin Sichuan autentic, admirand privelistile oceanului de la masa dvs., din restaurantul chinezesc Sichuan Red. Deschis pentru pranz si cina. Se recomanda rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!