fbpx

Restaurantul Principal Chic

Restaurantul Chic, unul din cele patru restaurante principale de la bordul vasului, are un decor fermecator de alb si auriu si obiecte de arta inspirate din frumusetea diamantelor. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Anthem of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas
Anthem of the Seas

Restaurantul Principal American Icon Grill

American Icon Grill este inspirat din calatoriile culinare de-a lungul Americii si ofera preparate regionale clasice facute cu cele mai proaspete ingrediente. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Vision of the Seas

Restaurantul Principal Aquarius

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

vezi detalii »
Anthem of the Seas, Quantum of the Seas, Ovation of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Odyssey of the Seas, Wonder of the Seas
Anthem of the Seas

Wonderland

Restaurantul fantezist Wonderland este bazat pe un stil de gatit post-modernist si categorizat mai degraba pe teme decat pe feluri de mancare. Wonderland include o varietate de arome, texturi, temperaturi si portii, prezentate intr-o maniera non-traditionala si creativa. Povestea incepe la deschiderea meniului, pentru a cauta elementul care va defineste – Vant, Gheata, Foc, Apa, Pamant, Vis – fiecare cu propria selectie de fantezii, in cantitati mici sau portii ce pot fi impartite cu prietenii. Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!