fbpx

Le Petit Chef

Folosind tehnologia inovatoare, creata de Skullmapping si prezentata de studiourile TableMation, cina Dvs. se transforma intr-un spectacol culinar virtual. O experienta cu totul noua, va asteapta la restaurantul Qsine ( sau in Le Grand Bistro pe Celebrity Apex si Edge), unde personajul animat Le Petit Chéf va aparea in fata farfuriei Dvs si va va prepara virtual felul comandat, chiar inainte ca acesta sa va fie servit. Este o combinatie inedita de divertisment si servire a mesei, pe care cu siguranta nu ati mai intalnit-o nicaieri altundeva. Necesita rezervare si este contra cost.

Disponibil pe vasele

Necesita rezervare si este contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe Celebrity Cruises
Celebrity Apex

Mast Grill

Locul perfect pentru o gustare rapida precum burger sau alte specialitati la gratar in timp ce va relaxati la piscina.

vezi detalii »
Anthem of the Seas, Quantum of the Seas, Ovation of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Odyssey of the Seas, Wonder of the Seas
Harmony of the Seas

Wonderland

Restaurantul fantezist Wonderland este bazat pe un stil de gatit post-modernist si categorizat mai degraba pe teme decat pe feluri de mancare. Wonderland include o varietate de arome, texturi, temperaturi si portii, prezentate intr-o maniera non-traditionala si creativa. Povestea incepe la deschiderea meniului, pentru a cauta elementul care va defineste – Vant, Gheata, Foc, Apa, Pamant, Vis – fiecare cu propria selectie de fantezii, in cantitati mici sau portii ce pot fi impartite cu prietenii. Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Apex

Restaurantul Principal Cosmopolitan

Experienta unei cine in restaurantul principal este unul dintre motivele pentru care oaspetii revin la bordul vaselor noastre. De aceea, am creat restaurantul Cosmopolitan, care lanseaza un nou trend in designul restaurantelor principale Celebrity. Vitrina de vinuri de la intrare, denota specificul restaurantului: neoamerican cu influente internationale. Cu meniuri exclusiviste, veti redescoperi preparatele favorite, realizate in moduri mai putin traditionale, dar deosebit de atractive. Este unul dintre cele 4 restaurante principale, inclus in tariful croazierei.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!