Coasta Pacificului

Călătoriți din California și până în Canada,  într-o croazieră de neuitat pe Coasta Pacificului. De la soarele arzător, plajele aurii și terenurile de golf de talie mondială din San Diego, până la pădurile eterice și vârfurile acoperite de zăpadă care înconjoară Vancouver, British Columbia, această regiune unică oferă o varietate incredibilă de experiențe.  Savurați un pahar de Pinot Noir din Washington în timp ce explorați țara vinului sau vizitați minunatele Grădini Buchart din British Columbia care adăpostesc o grădină japoneză, o grădină italiană, o grădină de trandafiri și o grădină scufundată. 

Destinații Coasta Pacificului

Călătoriți din California și până în Canada,  într-o croazieră de neuitat pe Coasta Pacificului. De la soarele arzător, plajele aurii și terenurile de golf de talie mondială din San Diego, până la pădurile eterice și vârfurile acoperite de zăpadă care înconjoară Vancouver, British Columbia, această regiune unică oferă o varietate incredibilă de experiențe.

SUA

Țărâmul Făgăduinței sau Țara Tuturor Posibilităților? Indiferent de percepție, SUA este un paradis pentru iubitorii de soare, plaje și cumpărături!

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter