tot ce trebuie sa stiti despre

San Antonio, Chile

SAI
COD PORT
-71.618285 0 '
LONGITUDINE
-33.5875 0 '
LATITUDINE
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

San Antonio, Chile

Nu ratati ocazia de a vizita San Antonio, cel mai aglomerat port din Chile, datand din secolul al XVI-lea. Faceti o plimbare pe Paseo Bellamar si descoperiti mestesugurile locale in timp ce admirati privelistile incantatoare ale portului. Vizitati Muzeul Municipal de Istorie Naturala si veti vedea obiecte realizate de culturile indigene, fosile locale si scheletul unei balene albastre. Rezervatia Nationala El Yali, situata la 27 mile in partea de sud, cuprinde lagune si mlastini cu lebede, batlani, bufnite, rate, flamingo si alte pasari. Bucurati-va de o zi de drumetii si picnic. Tot aici veti regasi una dintre cele mai mari regiuni viticole ale lumii, cu o multime de podgorii pe care sa le vizitati. Atat Valea San Antonio cat si Valea Casablanca, situate mai la nord, ofera facilitati de degustare de vinuri si restaurante elegante. Ambele produc un pinot noir de inalta calitate, sauvignon blanc, chardonnay si Syrah tanara, cu vita de vie plantata in panta si diverse soluri si orientari, producand un excelent sauvignon blanc. Casona Veramonte, o crama din Valea Casablanca, isi are radacinile in Napa Valley si exporta cea mai mare parte a productiei sale in Statele Unite. Tururile incep in podgorii, continua cu statia de productie de ultima generatie, unde se zdrobesc tone de struguri in fiecare zi, si culmineaza in camera de degustare.

ce sa vizitez?

Casona de Curacavi – Santiago In vecinatatea orasului Santiago, se afla Curacaví Valley. Aici puteti vizita La Casona de Curacaví, o casa rustica in stil colonial, datand din 1840, cu terenuri luxuriante cu portocali si gradini inflorite, unde va puteti relaxa cu familia si prietenii, unde puteti admira si cumpara produse speciale artizanale sau unde puteti savura o empanada delicioasa si sa degustati vinul local. Aici se organizeaza frecvent expozitii de arta vizuala, de obiecte artizanale , seminarii.
Palatul La Moneda – Situat in zona istorica din centrul orasului Santiago, veti gasi Palatul La Moneda. A fost construit in perioada 1784 – 1805 si functiona initial ca o monetarie. Din 1845, acesta a devenit sediul Parlamentului si rezidenta prezidentiala, in timpul presedintiei lui Manuel Bulnes iar in 1930 in fata lui a fost construita Piata Constitutiei. Arhitectura palatului , realizata de arhitectul Joaquin Toesca, are un stil italian pur neoclasic, cu influente Roman Dorice, fiind sigura cladire de acest fel din America Latina. Palatul serveste si astazi drept sediul presedintelui Republicii Chile. In apropierea acestuia, se gaseste in subteran Centrul Cultural Palacio de La Moneda, care gazduieste o serie de expozitii despre cultura si istoria chiliana.
Dealul San Cristobal – Calatoriti cu funicularul sau mergeti pe jos pe colina uluitoare San Cristóbal, care are 880 m de la nivelul marii si 300 m deasupra orasului Santiago, pentru a vedea privelisti panoramice, absolut senzationale ale orasului Santiago si ale Vaii Maipo. Cerra San Cristóbal, asa cum o numesc localnicii, gazduieste o statuie de 22 de metri a Sfintei Fecioare Maria, un amfiteatru, o capela si cel mai mare parc public al orasului, Parcul Metropolitan. La baza dealului, veti gasi si mai multe lucruri de vazut la Gradina Zoologica Nationala Chiliana si va puteti plimba printr-o gradina in stil japonez uimitoare.

STIATI CA PUTETI VIZITA

San Antonio, Chile

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

In portul din San Antonio ancoreaza majoritatea liniilor de croaziera , pentru a avea acces la orasul Santiago de Chile, aflat la cca 115 km distanta. San Antonio fiind un port de imbarcare / debarcare, un transfer cu taxiul catre aeroportul din Santiago va costa cel putin 100 USD. Prin urmare, incercati sa va pregatiti transferurile din timp. De asemenea, autobuzele circula intre port si Santiago aproximativ la fiecare 20 de minute si dureaza cca 1,5 ore – costa circa 7 USD / per sens. Statia de autobuz din San Antonio se afla la 10 minute de mers pe jos. De multe ori sunt minibus-uri care va pot duce pana acolo. Atat statia de autobuz, cat si terminalul de croaziera au doar facilitatile de baza , dar totul este bine organizat, avand un personal bine pregatit.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

San Antonio, Chile

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru