fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Salaverry (Trujillo), Peru

TRU
COD PORT
-78.988395 0 '
LONGITUDINE
-8.2240205 0 '
LATITUDINE
sol peruvian (PEN)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Salaverry (Trujillo), Peru

Cunoscut si ca “orasul primaverii eterne” gratie climei sale placute si a vietii culturale infloritoare, Trujillo are o istorie bogata care se desfasoara in fata ochilor tai pe masura ce inaintezi pe strazile sale, dintre care multe sunt la fel ca acum sute de ani.

Inainte de a reveni pe vas, treci prin zona cu magazine de unde poti alege dintr-o multime de sculpturi in lemn si ceramica sau cumpara pantofi de piele facuti de unul dintre cizmarii locali.

ce sa vizitez?

Plaza de Armas – unde cladirile din secolul al XVI-lea sunt in culori vii si te duc inapoi in timp pe vremurile cuceritorilor spanioli, iar renumita bazilica La Catedral vopsita in galben gazduieste si un muzeu de obiecte religioase si arta coloniala.
Muzeul Cassinelli reuneste peste 2000 de obiecte istorice care te conduc prin fascinanta istorie a orasului Trujillo. Dintre acestea, sunt de mentionat fluierele din ceramica in forma de pasare folosite pentru a imita ciripitul diferitelor specii de pasari.
Cei interesati de o privire mai profunda asupra istoriei zonei pot merge la siturile arheologice din jurul orasului: la Huaca de la Luna y Sol, Huaca del Dragon si Chan Chan – inscris pe Lista Patrimoniul UNESCO, capitala Imperiului Pre-Incas si cel mai mare oras antic din America de Sud. Templul Lunii si Templul Soarelui, construite in timpul imperiului Moche, au printre cele mai bine conservate picturi murale din Peru. Viziteaza si muzeul de istorie a acestor temple si afla despre practica brutala a sacrificiului uman.Vei descoperi designul sofisticat si semnificatia lor culturala care le fac atractii de neratat.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Salaverry (Trujillo), Peru

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Portul Salaverry se afla la 17 km de orasul Trujillo, unde se ajunge usor in cca 30 minute. Taxiurile costa cca 10 USD/ora si asteapta la iesirea din port, la mai putin de 1 km de vas. Taxiurile oficiale sunt inscriptionate cu sigla orasului, dar soferii pot folosi diverse tactici pentru a te duce mai departe decat ai vrea.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Salaverry (Trujillo), Peru

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru