tot ce trebuie sa stiti despre

Punta Arenas, Chile

PUQ
COD PORT
-70.8765 0 '
LONGITUDINE
-53.1445 0 '
LATITUDINE
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Punta Arenas, Chile

Situat pe latura vestica a stramtoarei Magellan, Punta Arenas a fost mult timp un punct de tranzactionare european si este acum cel mai important oras comercial din Chile Patagonian. Este un oras relaxat, divers, bogat, cu o istorie vibranta. Incepeti sa faceti o plimbare prin principala Plaza de Armas, printre coniferele sale masive, unde veti vedea un monument care comemoreaza 400 de ani de la calatoria lui Magellan, catedrala, resedinta guvernatorului si traditionalul hotel Cabo de Hornos. Piata este inconjurata de multe alte repere si de conace frumoase, impunatoare, dintre care cel mai cunoscut si opulent este Palacio Sara Braun, fostul loc de intalnire al fostului magnat de aur si oi de la sfarsitul anilor 1800.
Plaza Muñoz Gamero are un memorial al exploratorului Ferdinand Magellan, iar Muzeul Nao Victoria are chiar si o replica a unei statui. Numeroasele mausolee masive, elegante si morminte ale Cimitirului Municipal – clasate drept unul dintre cele mai frumoase cimitire din lume – sunt, de asemenea, ceva de neratat in scurta plimbare pana in piata. Gasiti suveniruri sau ceva special pentru calatoria dvs. in zona fara taxe vamale sau Avenida Bories, principala strada comerciala a orasului.

ce sa vizitez?

Plaza Muñoz Gamero Plaza Muñoz Gamero este piata centrala din zona veche a orasului Punta Arenas. O statuie impozanta a lui Magellan se afla in mijlocul pietei, care a fost realizata pentru a sarbatori 400 de ani de la calatoria sa istorica.
Cimitirul orasului Cimitirul orasului Punta Arenas este unul dintre cele mai populare locuri de vizitat datorita istoriei si frumusetii sale. Cimitirul dateaza inca din anul 1894 si are o intrare impresionanta, inconjurat de niste ziduri inalte. De-a lungul cimitirului, veti gasi morminte si mausolee sculptate. Multe morminte de aici sunt pentru unii dintre primii pionieri ai Punta Arenas, multi dintre ei provenind din Europa pentru a incepe o viata noua in Chile in secolul al XIX-lea.
Muzeul Salesian Maggiorino Borgatello Incepand cu secolul al XIX-lea misionari salesieni au inceput constructia acestui muzeu. Acestia doreau sa construiasca un loc in care sa se concentreze pe bogatia culturala si ecologica a regiunii. In cadrul muzeului, veti gasi o varietate de exponate care se axeaza pe etnologie, arheologie, istorie si animale salbatice. Oricine doreste sa afle mai multe despre zona in timpul croazierei lor spre Punta Arenas, va aprecia o vizita la acest muzeu educational.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Punta Arenas, Chile

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Punta Arenas este un port tander, ceea ce inseamna ca vasul va ancora in larg si veti fi transferati in port orasului Punta Arenas cu o barca mai mica. Plimbarea dureaza de obicei o jumatate de ora. La sosirea pe terminalului de croaziere, veti fi intampinati de inspectori pentru Departamentul Agricultura din Chile, care va vor verifica pungile pentru a se asigura ca nu aduceti produse lactate sau produse alimentare proaspete pe uscat. Terminalul unde se va face debarcarea are si o cafenea mica, bai, wifi si multi localnici care vand artizanat local. In terminalul din Punta Arenas exista numeroase rute de autobuz care duc vizitatori in oras si catre atractiile de top ale acestuia. Destinatiile autobuzelor sunt de obicei afisate pe parbriz. Pentru cele mai bune cumparaturi si suveniruri din Punta Arenas, mergeti spre Plaza Munoz Gamero. Unele dintre cele mai populare articole de suveniruri pe care trebuie sa le cautati sunt puloverele de alpaca, bijuterii cu cristale lapis lazuli, sculpturi realizate manual din lemn si suveniruri cu pinguini.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Punta Arenas, Chile

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru