tot ce trebuie sa stiti despre

Puerto Chacabuco, Chile

PCH
COD PORT
-72.821745 0 '
LONGITUDINE
-45.466355 0 '
LATITUDINE
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Puerto Chacabuco, Chile

Puerto Chacabuco este un mic oras de pescari situat la sud de Puerto Montt si care reprezinta poarta catre unele dintre cele mai uimitoare minuni naturale din Chile. Inconjurat de fiorduri maiestuoase, din acest loc puteti porni in explorarea Rezervatiei Naturale Rio Simson care adaposteste cascade abrupte, stramtori adanci si coaste dramatice. Cei care prefera activitatile de interior pot vizita Muzeul Regional Patagonia unde sunt exponate care spun istoria zonei din perioada pionieratului.

ce sa vizitez?

Deer Island aflata putin in largul apelor din Puerto Chacabuco gazduieste cca 200 de exemplare din specia cea mai mare de cerbi, cerbii rosii. Ii puteti observa in timp ce va plimbati printre arborii arrayan care pot avea varste de cca 600 de ani.
Rezervatia Naturala Rio Simpson – aici se gasesc varfuri muntoase de peste 1500 m inaltime si este o destinatie faimoasa pentru pescari. Iubitorii de natura vor gasi activitati pe masura in cei peste 100000 de acri de salbaticie.
In circa o ora puteti ajunge la Coyhaique pentru a vedea si fotografia Cascada Fecioarei, o frumoasa cascada pe doua niveluri. Este denumita asa deoarece localnicii sustin ca aici le-a aparut Fecioara Maria, in apropiere fiind construit si un altar inchinat miracolelor infaptuite de aceasta.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Puerto Chacabuco, Chile

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele raman ancorate in larg si pasagerii sunt transportati la tarm cu ambarcatiunile tender catre un chei aflat in centrul micului oras. Cei mai multi turisti se deplaseaza la Puerto Aysen sau la Coyhaique. Sunt putine taxiuri si in general nu folosesc aparatele de taxat. Se recomanda excursiile organizate de compania de croaziera.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Puerto Chacabuco, Chile

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru