tot ce trebuie sa stiti despre

Golful Paradise, Antarctica

  • Porturi
  • Golful Paradise, Antarctica
PDB
COD PORT
-62.604215 0 '
LONGITUDINE
-64.856365 0 '
LATITUDINE
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Golful Paradise, Antarctica

Golful Paradis, cunoscut si sub numele de Paradise Harbour, este o locatie sublima si unul dintre cele doua porturi unde vapoarele de croaziera se opresc in Antarctica.
Numele a fost aplicat pentru prima data de catre balenierii care isi desfasoara activitatea in apropiere si a fost folosit pana in 1920.
In 1950, a fost ridicat un adapost in apropierea bazei chiliene pentru a-l onora pe Gabriel Gonzalez Videla, primul sef de stat care a vizitat Antarctica.
Statia Gonzalez Videla este situata la Waterboat Point, care se afla la intrarea sudica a golfului. Numele a provenit de la doi oameni de stiinta britanici care au ramas aici din 1921–22 intr-un adapost primitiv construit partial dintr-o barca ridicata lasata de vanatorii de balene. Coliba lor este acum un monument istoric.
Statia Almirante Brown isi datoreaza numele amiralului irlandez-argentinian William Brown, fondatorul marinei argentiniene si erou al Razboiului de Independenta din Argentina. Statia sa de nume este una dintre cele 13 statii argentiniene din Antarctica.
Baza a fost bine echipata in anii 1960, dar a ars in 1984 si a fost doar partial reconstruita ca statie de vara. Este posibil sa nu fi fost iubit universal: cu toate acestea, zvonul este ca medicul de la fata locului a dat foc cladirii pentru a evita sa petreaca o alta iarna acolo, desi o nava americana a salvat personalul.
Paradise Bay este o locatie extrem de frumoasa, inconjurata de stanci uriase acoperite cu zapada.
Cele mai puternice culori pe care le vedeti in timpul vizitei dumneavoastra in Paradise Bay este albastru de gheata.
Golful Paradise este unul dintre cele doua locuri din partea de vest a peninsulei, unde puteti pune cu usurinta piciorul pe continentul Antarctic.
Cand soarele straluceste si vremea se calmeaza, neobisnuit in Golful Paradisului, o croaziera cu barca zodiac este ca si cum ai vizita un cer de gheata si zapada.

ce sa vizitez?

Plimbare cu elicopterul Nu numai ca veti vedea pinguini si albatrosuri, dar un elicopter va ofera cele mai bune sanse de a vedeapinguinul imparat – cel mai mare pinguin! Desi nu sunt rari in Antarctica, pinguinii imparati sunt extrem de greu de vazut, deoarece au tendinta de a se aseza spre interior unde nu pot merge croazierele.
Caiac Unul dintre cele mai populare lucruri de facut in timpul unei croaziere in Antarctica este caiacul. Caiacul va permite sa traversati zonele inguste unde navele de croaziera nu pot ajunge. Acest lucru inseamna adesea sa va apropiati de viata salbatica.
Observarea animalelor salbatice Fara indoiala, ceea ce atrage cei mai multi vizitatori in Antarctica in fiecare an este incredibilul ansamblu de animale salbatice. La fel ca Insulele Galapagos, fauna salbatica din Antarctica este relativ imblanzita si nu se sperie usor de oameni. Pinguinii vor parea adesea pe langa voi si veti putea sa stati langa o colonie de foci fara sa le deranjeze. De asemenea, balenele nu sunt deranjate de barcile de croaziera si, daca aveti noroc, veti putea vedea o balena la 100 de metri. Antarctica este intr-adevar un vis al iubitorilor de animale salbatice si nicio calatorie nu te va dezamagi.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Golful Paradise, Antarctica

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Navele de croaziera nu pot acosta in acesta zona. Turistii sunt adusi de la vas cu barci zodiac pentru a explora zona. In Antarctica nu exista populatie. Singurii locuitori sunt cercetatorii stiintifici, nevoiti sa suporte temperaturi de pana la -80 C.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Golful Paradise, Antarctica

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru