fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Golfito, Costa Rica

GCR
COD PORT
-83.12684 0 '
LONGITUDINE
8.623252 0 '
LATITUDINE
colon costa rican (CRC)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Golfito, Costa Rica

Golfito este cel mai sudic oras port din Costa Rica. Cunoscut de multa vreme de surferi si de pescarii sportivi, este mai mult o poarta catre destinatiile din jur, decat o destinatie in sine.
Playa Zancudo se afla in apropierea gurii de varsare a raului Coto Colorado, renumit pentru estuarele cu diverse animale salbatice.
Pavones este renumit pentru valurile sale care atrag multi pasionati de surf. Doritorii de drumetii, pot face excursii pe dealurile impadurite care se amesteca cu plajele cu nisip moale. La nord-vest de Golfito, se afla Parcul National Piedras Blancas, cu o mare varietate de flora si fauna, un loc ideal pentru observarea pasarilor

ce sa vizitez?

Parcul National Piedras Blancas, situat in sud-estul Peninsulei Osa, este o rezervatie naturala si ofera o diversitate uimitoare de flora si fauna.
Banana Bay Marina se afla intr-un golf natural si este al cincilea port cu autoritati, permitand vase de croaziera si yachturi de croaziera.
Golfito Wildlife Refuge este situat in Golful Dulce de pe coasta Pacificului.Acesta a fost creat in mare masura ca o metoda de protejare a aprovizionarii cu apa a municipalitatii. Refugiul imparte granita sa nordica cu Parcul National Piedras Blancas si, ca urmare, cele doua zone protejate prezinta o mare parte din aceeasi biodiversitate si animale salbatice.Ploile abundente hranesc padurile dese ale refugiului, care se mandresc cu copaci cu o inaltime de peste 40 de metri.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Golfito, Costa Rica

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Portul Golfito se afla la o mica distanta de mers pe jos de centrul localitatii. Vasul de croaziera ancoreaza in larg, iar transferul pasagerilor la tarm se face cu ambarcatiuni tender. Transportul local sub forma de barci-taxi, este frecvent utilizat in jurul plajelor din golf.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Golfito, Costa Rica

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru