tot ce trebuie sa stiti despre

Fiordurile Chiliene

CHJ
COD PORT
-79.687812 0 '
LONGITUDINE
-46.8636874 0 '
LATITUDINE
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Fiordurile Chiliene

Fiordurile Chiliene sunt un paradis pentru iubitorii de natura, oferind unul dintre cele mai frumoase peisaje ale planetei.
Aflate de-a lungul coastelor chiliene, fiordurile au fost create de ghetarii care au sapat in stanca culoare inguste care isi croiesc drum spre ocean, au creat canale navigabile, numeroase insule si au modelat golfuri ascunse pe malul Pacificului.
Pe langa imaginile de vis oferite de muntii maiestosi care se oglindesc in apele glaciare, de paduri, cascade spectaculoase si ghetari a caror grandoare te uimeste,fiordurile ,a caror lungime totala ajunge la 1600 km, ofera
si un habitat splendid pentru numeroase specii de animale si pasari cum sunt : balene, pinguini,delfini,cormorani si elefanti de mare.
Daca nu ati vazut pana acum pinguinii Magellan in libertate, acum aveti prilejul sa stati la cativa metri de o intreaga colonie.Insula Magdalena -una din insulele aflate in Stramtoarea Magellan, gazduieste o rezervatie de pinguini
unde se pot strange peste 100000 de exemplare. In mijlocul fiordului Aisen se afla insula Carmen -unde si-au gasit adapost aproximativ 200 de caprioare rosii.
Croaziera de-a lungul Fiordurilor Chiliene este una din atractiile principale ale calatoriei dumneavoastra in America de Sud, fiti siguri ca veti ramane cu amintiri unice din acest colt de rai de pe tarmul Pacificului.

ce sa vizitez?

1
0
0

STIATI CA PUTETI VIZITA

Fiordurile Chiliene

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

N/A

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Fiordurile Chiliene

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru