tot ce trebuie sa stiti despre

Antofagasta, Chile

ANF
COD PORT
-70.405955 0 '
LONGITUDINE
-23.647135 0 '
LATITUDINE
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Antofagasta, Chile

Aici in Antofagasta exista un mix fascinant de povesti despre orasele miniere din mijlocul desertului. Orasul va asteapta pentru expeditii in aer liber, atat ziua cat si noaptea, cand puteti admira cerul instelat de o frumusete rara, dar si pentru a va bucura de plajele perfecte pentru vacante de familie si sporturi de apa.
Calatoriti prin istorie, explorand colturile si misterele caselor salitere. Aceste sate vechi, ce au cunoscut un boom economic la sfarsitul secolului trecut, au devenit astazi „orase fantoma”.
Bucurati-va de cerul senin al desertului Atacama in timp ce admirati stelele la unul dintre cele mai renumite observatorii astronomice din intreaga lume.
Vizitati plajele din apropierea orasului, cu nisipuri albe si ape calme. Daca sunteti iubitori de surf sau bodyboard nu disperati, exista si valuri pentru a va testa abilitatile!

ce sa vizitez?

0
0
0

STIATI CA PUTETI VIZITA

Antofagasta, Chile

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

0

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Antofagasta, Chile

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru