fbpx

Cel mai indraznet mod de a vizita Orientul Indepartat

Din 2024, aventurile in China sunt mai indraznete ca niciodata. Spectrum of the Seas® revine pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia.

Vasul aducator de emotii palpitante ofera itinerarii de 4-7 nopti catre porturi indragite precum cosmopolitul Nagasaki, relaxantul Fukuoka si pitorescul Okinawa.

Intre noi descoperiri la tarm, umpleti-va fiecare zi pe mare cu aventuri intense, divertisment uluitor si bucatarie de talie mondiala la bord.

Cu plecari din Shanghai si Hong Kong, puteti explora fiecare colt al Asiei si sa aprofundati fiecare destinatie cu Royal Caribbean.

AVENTURI IN ORIENTUL INDEPARTAT

sursa foto: Royal Caribbean

Descoperiti noi aventuri in Orientul Indepartat pe vasul Spectrum of the Seas.

De la senzatii tari la SkyPad si cocktailuri personalizate create de roboti la Bionic Bar, pana la spatii de cazare revolutionare cu facilitati exclusive, cum ar fi restaurante private, lounge-uri si Solarium.

Sa nu mai vorbim de spectacole karaoke in propriul cinema privat 3D in Ultimate Family Suite.

DESTINATII DE NEUITAT

sursa foto: Royal Caribbean

Explorati ruinele din secolul al XVII-lea ale Castelului Fukuoka sau incercati ce este mai bun din Thailanda si scufundati-va in apele cristaline in Phuket.

Experimentati farmecul unic al orasului Okinawa, singurul loc din Japonia cu climat subtropical. Radiind o atmosfera relaxata, Okinawa atrage cu cerul insorit, apele albastre limpezi si vremea calda pe tot parcursul anului. 

Apoi, gasiti-va calmul interior la Turnurile Po Nagar Cham, care imbina traditiile budiste si hinduse in statuile si arhitectura sa.

DESTINATII INCREDIBILE

sursa foto: Royal Caribbean

O gama larga de itinerarii cu plecare din Shanghai (Baoshan) si Hong Kong.

Alegeti dintre croazierele de 4-7 nopti cu oprire la Fukuoka, Okinawa, Nagasaki, Osaka si Tokyo cu plecare din Shanghai si Ishigaki, Miyazaki, Taipei, Taiwan si Nha Trang cu plecare din Hong Kong.

croaziere cu tarife garantate

sursa foto: Royal Caribbean

Alegeti sa descoperiti tinuturile pline de farmec, vestigiile istorice si sa va bucurati de gastronomia locala din Singapore, Malaezia, Vietnam sau Thailanda cu o croaziera Royal.

alegeti un vas

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

Royal Caribbean

Relaxare iconica

Descoperiti Icon of the Seas, primul vas din aceasta clasa – locul unde relaxarea nu se termina niciodata. Pregatiti-va pentru 7 piscine unice, care satisfac orice stare de spirit. Optati pentru relaxare la Cloud 17 sau intrati intr-o atmosfera vibranta la The Hideaway and Swim & Tonic, cu muzica live.

citeste articol »
Royal Caribbean

Ce este o croaziera?

O statiune eleganta, unde cazarea luxoasa, mesele gourmet si divertismentul captivant se reunesc intr-o singura destinatie – intr-un cuvant, croazierele sunt concepute pentru distractie si pentru confort.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!