Croaziere transpacifice

Experimentați Paradisul pe mare!
Dacă vă place să admirați albastrul infinit al mării, să savurați preparate delicioase în mijlocul Oceanului și să vă bucurați de minunate clipe de relaxare totală atunci o croazieră transpacifică este alegerea pefectă!

Destinații Croaziere transpacifice

Experimentați Paradisul pe mare! Dacă vă place să admirați albastrul infinit al mării, să savurați preparate delicioase în mijlocul Oceanului și să vă bucurați de minunate clipe de relaxare totală atunci o croazieră transpacifică este alegerea pefectă!

Africa de Sud

Porniți într-o călătorie uimitoare spre locul unde Oceanele Indian și Atlantic au modelat sălbatica și frumoasa țară Africa de Sud.

Alaska

Explorați Alaska - Ultima Frontieră! Ghețari maiestuoși, ape învolburate și faună sălbatică uimitoare - totul la superlativ.

Antarctica

Plutind printr-o lume de un alb strălucitor accentuat de gheţarii albaștri, încercați o experiență ireală în Antarctica!

Argentina

Călătorind de-a lungul coastelor Argentinei veți admira peisaje extraordinare, orașe pline de viață, tradiții culturale fascinante.

Australia

De la agitația urbană și până la sălbăticia peisajului, Australia este un paradis însorit pe tot parcursul anului.

Bahamas

Descoperiți minunata lume subacvatică din Bahamas într-o croazieră de vis! O desfătare pentru iubitorii de soare și nisip, Bahamas este Raiul pe Pământ.

Bahrain

Faimos pentru trecutul său comercial cu perle, astăzi Regatul Bahrain oscilează între lumea antică și cea modernă, cu zgârie-nori cu design îndrăzneț și bogății arheologice.

Brazilia

Ritmuri amețitoare de samba, mișcări antrenante, vegetație luxuriantă și plaje spectaculoase! Brazilia este patria distracției! A dancar!

Canada

Orașe încântătoare, munți fermecători și lacuri limpezi vă așteaptă in Canada.

Chile

Chile are unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume: Munții Anzi, Districtul Lacurilor, Deșertul Atacama, Fiordurile Chiliene, Patagonia, Capul Horn ... și lista poate continua.

China

Explorați China, unde dinastiile se îmbină, iar zgârie-norii brăzdează cerul.

Danemarca

Veniți la bordul unei croaziere in Scandinavia pentru a vizita arhitectura medievală, cu influențe  moderne.

Emiratele Arabe Unite

Explorați extravaganța Emiratelor la bordul unui vas de croazieră! Dacă aveți chef de o vacanță plină de lux și relaxare, Dubai este destinația ideală.

Estonia

În țările din jurul Mării Baltice veți regăsi păduri vaste, lacuri de turcoaz, fiorduri care vă taie respirația și orașe fascinante.

Fiji

În Fiji veți găsi plaje perfecte cu ape pline de corali și de curcubeul peștilor tropicali.

Finlanda

Arhitectură medievală, emoții moderne și peisaje spectaculoase vă așteaptă într-o croazieră în Scandinavia.

Franta

Vizitați faimoasa Riviera din Franța și trăiți experiența La vie est Belle. Oh, la la!

Grecia

Descoperiți plaje idilice și ruine antice în locul în care s-au născut poezia si arta.

Insulele Canare

Căutați relaxare în natură? Un loc unde să vă retrageți și să vă relaxați pe plajă? Undeva să vă încărcați cu energie? Ei bine, în Insulele Canare le puteți avea pe toate la un loc și chiar mai mult.

Irlanda

From rugged cliffs to rowdy pubs and rolling countryside, Ireland has something for everyone.

Islanda

Descoperiți un paradis nordic, unde gheața întâlnește munții și natura luxuriantă într-o comuniune perfectă.

Italia

Mâncați, rugați-vă și iubiți prin trattoriile pline de gust, catedralele liniștitoare și locuri pline de romantism.

Jamaica

Răsfățați-vă în atmosfera de vacanță și bucurați-vă de viața relaxată din Jamaica.

Japonia

Navigați cu noi în Japonia pentru a descoperi o lume plină de cultură și civilizație, cu peisaje mirifice și gastronomie aparte.

Letonia

În țările din jurul Mării Baltice veți regăsi păduri vaste, lacuri de turcoaz, fiorduri care vă taie respirația și orașe fascinante.

Lituania

Medieval architecture, modern sensibilities and icy beauty await in Scandinavia and the Baltics.

Mexic

Bucurați-vă de aromata mâncare mexicană, peisajele încântătoare și istoria îndelungată a locului.

Oman

Admirați priveliștea munților maiestuoși și satele mici de pescari. Înotați sau faceți snorkeling în apele calme ca de turcoaz.

Panama

Navigați din Pacific în Atlantic sau invers și bucurați-vă de peisaj pe măsură ce treceți prin această minune inginerească datând din anul 1914.

Peru

Munții Anzi. Vaste deșerturi și văi. Păduri tropicale luxuriante. Și peste 2250 km de plaje vă așteaptă să le descoperiți!

Puerto Rico

Descoperiți aromele tropicale și energia vibrantă din Puerto Rico, mergând pe urmele Conquistadorilor spanioli.

Qatar

Capitala statului Qatar este un oraș în devenire. Cândva un mic sat pescăresc și de căutători de perle, orașul a crescut enorm. Azi este un amestec de ultra-modern și cultură clasică.

Rusia

Palate mărețe, arhitectură impresionantă și secole pline de istorie. Descoperiți Sankt Petersburg și frumusețile unice ale orașului.

Sardinia

Sardinia - fortărețe, festin culinar și flamingo.Plimbați-vă de-a lungul plajelor cu nisip alb, pudrat și apă limpede sau vizitați parcul urban din Molentargius cu păsările magnifice flamingo.

Scoția

Combinați aventura urbană cu frumusețea naturală a peisajelor din mediul rural într-o croazieră autentică în Insulele Britanice

Sicilia

Cea mai mare insulă a Mediteranei, Sicilia, impresionează prin îmbinarea perfectă dintre folclor, istorie, artă şi peisaje deosebite.

Singapore

Singapore este locul unde miliardarii se relaxează, cele mai luminate minți ale lumii se întâlnesc pentru a discuta tehnologiile viitorului, iar istoria, arta și arhitectura se îmbină armonios.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter