Vase Celebrity Cruises

Celebrity Xpedition

Proiectat nu doar pentru călătorii, ci și pentru expediții, acest mega-yacht navighează în Insulele Galapagos-șapte zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Celebrity Solstice

Celebrity Solstice® is one of our most decorated ships. So it's no wonder that it's full of "firsts." The first Lawn Club at sea. The first cruise line to...

Celebrity Millennium

Nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a experimenta frumusețea exotică a Asiei decât la bordul vasului Celebrity Millennium®.

Celebrity Reflection

Experimentaţi apogeul stilului la bordul vaselor considerate a fi noul criteriu de referinţă în industria vaselor de croazieră. Luxul la superlativ!

Celebrity Silhouette

În ianuarie 2020, Celebrity Silhouette® va fi modernizat ca parte a programului de revoluționare a flotei, inovând prin apartamente de lux, spații de cazare redecorate, noi experiențe culinare și...

Celebrity Flora

Pe Celebrity Flora totul a fost gândit astfel încât să profitați la maximum de fiecare clipă petrecută în insule primitive din arhipelagul Galapagos.

Celebrity Apex

Celebrity Apex℠ este al doilea vas din multașteptata clasă Edge®. Cu un design inovator, orientat spre exterior și spații vizionare care se deosebesc de orice altceva pe mare, Celebrity...

Celebrity Edge

Proiectat să sfideze viitorul industriei de croaziere, Celebrity Edge℠ reprezintă pasul către o nouă și vizionară clasă de vase!

Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse® redefinește experiența vacanțelor moderne de lux. Petreceți momente de relaxare deplină la piscina din Solarium, cu cascade strălucitoare și șezlonguri moderne, Celebrity Eclipse® este o destinație în...

Celebrity Infinity

Decoruri noi, tehnologii moderne, o punte exclusivistă pentru oaspeții cazați în apartamente, The Retreat. Luxul la superlativ la bordul vasului Celebrity Infinity®, începând din noiembrie 2020.

Celebrity Equinox

Decoruri noi, tehnologii moderne, servicii exclusiviste. Luxul la superlativ la bordul vasului Celebrity Equinox®.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter