fbpx

DESCOPERITI PLACEREA DE A CALATORI ALTFEL

Vase Celebrity Cruises

ITINERARII

CAPTIVANTE

ACTIVITATI

DINTRE CELE MAI VARIATE

DESTINATII

ORIUNDE IN LUME

VASELE NOASTRE SUNT

DESTINATII IN SINE

Pe toate vasele veti gasi o multitudine de optiuni de servire a mesei, de distractie, tehnologie de ultima generatie si nenumarate activitati pentru copii. Fie ca preferati activitatile antrenante de la bordul vasului  sau doriti sa va retrageti in oaza de relaxare a centrului spa, avem cu siguranta, ceva de oferit pentru fiecare.

Celebrity Apex

Celebrity Apex℠ este al doilea vas din multasteptata clasa Edge®. Cu un design inovator, orientat spre exterior si spatii vizionare care se deosebesc de orice altceva pe mare, Celebrity...

Celebrity Beyond

Cu un design inovator orientat spre exterior si spatii vizionare care se deosebesc de orice altceva pe mare, Celebrity Beyond℠ va schimba modul in care experimentati lumea.

Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse® redefineste experienta vacantelor moderne de lux. Petreceti momente de relaxare deplina la piscina din Solarium, cu cascade stralucitoare si sezlonguri moderne, Celebrity Eclipse® este o destinatie in...

Celebrity Edge

Proiectat sa sfideze viitorul industriei de croaziere, Celebrity Edge℠ reprezinta pasul catre o noua si vizionara clasa de vase!

Celebrity Equinox

Decoruri noi, tehnologii moderne, servicii exclusiviste. Luxul la superlativ la bordul vasului Celebrity Equinox®.

Celebrity Flora

Pe Celebrity Flora totul a fost gandit astfel incat sa profitati la maximum de fiecare clipa petrecuta in insule primitive din arhipelagul Galapagos.

Celebrity Infinity

Decoruri noi, tehnologii moderne, o punte exclusivista pentru oaspetii cazati in apartamente, The Retreat. Luxul la superlativ la bordul vasului Celebrity Infinity®, incepand din noiembrie 2020.

Celebrity Millennium

Nu ne putem gandi la o modalitate mai buna de a experimenta frumusetea exotica a Asiei decat la bordul vasului Celebrity Millennium®.

Celebrity Reflection

Experimentaţi apogeul stilului la bordul vaselor considerate a fi noul criteriu de referinţa in industria vaselor de croaziera. Luxul la superlativ!

Celebrity Silhouette

In ianuarie 2020, Celebrity Silhouette® va fi modernizat ca parte a programului de revolutionare a flotei, inovand prin apartamente de lux, spatii de cazare redecorate, noi experiente culinare si...

Celebrity Solstice

Celebrity Solstice® is one of our most decorated ships. So it's no wonder that it's full of "firsts." The first Lawn Club at sea. The first cruise line to...

Celebrity Xpedition

Proiectat nu doar pentru calatorii, ci si pentru expeditii, acest mega-yacht navigheaza in Insulele Galapagos-sapte zile pe saptamana, 365 de zile pe an.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!​

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele noi articole de pe blogul nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru