fbpx

Descoperiti ce este mai bun din Europa in 2024

Fie ca alegeti sa calatoriti in frumoasa Mediterana, fie ca vizitati orasele emblematice din Europa de Nord, exista o multime de moduri de a vedea tot ce este mai bun din Europa in 2024.

Zaboviti la un croissant proaspat si un cafe au lait intr-o patiserie pariziana, apoi savurati o paella proaspata cu fructe de mare la un restaurant de pe La Rambla, cea mai faimoasa strada din Barcelona. Relaxati-va intr-o gondola in timp ce navigati prin stravechi canale din Venetia, unul dintre cele mai romantice orase din lume, inainte de a merge pe Coasta Amalfi in sudul Italiei, ale carei sate pitoresti, gradini luxuriante si privelisti incredibile la ocean au inspirat artisti de secole.

 

Experimentati arhitectura medievala uimitoare in Lisabona si gustati minunatul vin de Porto in Portugalia. Mai la nord, admirati minuni naturale uluitoare precum fiordurile mistice din Norvegia, zonele bogat impadurite din Oslo sau unica Laguna Albastra din Islanda, incalzita cu energie geotermala si plina de minerale terapeutice. Vizitati castelele medievale din Irlanda, apoi faceti o pauza pentru a reflecta la gloria nealterata a padurilor baltice. 

Largiti-va orizonturile intr-o croaziera in Europa, in timp ce navigati spre noi aventuri spectaculoase in unele dintre cele mai interesante orase din lume.

 

Niciodata nu este prea devreme sa va planificati o aventura memorabila. Itinerariile Royal in Europa din 2024 se pot deja rezerva >>aici.

vase PREMIATE, ITINERARII CAPTIVANTE

sursa foto: Royal Caribbean

Oasis of the Seas se indrepta catre Europa pentru sezonul de vara 2024, cu itinerarii de 7 nopti cu imbarcare din Barcelona, cu opriri in Spania, Franta si Italia.

Voyager of the Seas se intoarce in Europa pentru sezonul de vara 2024 cu itinerarii de 7 nopti in Mediterana, Grecia, Adriatica, Israel si Egipt  si in vestul Mediteranei cu imbarcare din Barcelona, Roma si Atena in perioada mai – octombrie 2024

Odyssey of the Seas se intoarce in Europa pentru sezonul de vara 2024 si va opera itinerarii de 7 nopti in insulele grecesti in varf de sezon precum si itinerarii de 9 nopti in Insulele grecesti si 12 nopti in Tara Sfanta, toate cu imbarcare din Roma, in perioada mai – octombrie 2024.

Explorer of the Seas revine in Marea Mediterana pentru sezonul de vara 2024 si va continua programul de 7 nopti cu imbarcare din Ravenna, cu accente pe Mediterana de Est – Adriatica si Marea Egee, in perioada mai – octombrie 2024.

Inainte de mult-anticipata repozitionare in Asia, Anthem of the Seas se intoarce la Southampton pentru sezonul de vara 2024 si va opera itinerarii la fiordurile norvegiene, in Canare si Marea Mediterana, in perioada mai – octombrie 2024.

Vasul intim Jewel of the Seas se intoarce la Amsterdam in vara 2024 de unde va opera itinerarii lungi in Insulele Britanice, Islanda si Irlanda precum si la Cercul Arctic, in perioada mai – august 2024.

Serenade of the Seas va opera Ultimate Europe and Beyond Cruise – ultimele 2 segmente ale Ultimate World Cruise in Europa, oferind cele mai cuprinzatoare itinerarii europene si vizitand cele mai multe destinatii, in perioada mai – iulie 2024 si iulie – septembrie 2024.

DESTINATII DE TOP

sursa foto: Royal Caribbean

Descoperiti tarmuri ale Vechiului Continent dintr-o noua perspectiva in
vara anului 2024.

Plimbati-va prin pietele antice ale Romei. Minunati-va de lumina stralucitoare, de azur, din interiorul Grotei Albastre din Capri. Sau savurati meze intr-o taverna greceasca, in timp ce apusurile magice dau un farmec aparte peisajelor din Santorini.

In plus, descoperiti maretia peisajelor nordice, din Norvegia plina de fiorduri pana la Cercul Arctic. Toate acestea la bordul a sapte nave incredibile, inclusiv premiatele Oasis si Odyssey of the Seas.

Si pentru o descoperiri mai profunde, croaziera Ultimate Europe and Beyond Cruise va duce in expeditia vietii, in 40 destinatii captivante. 

Nimeni nu exploreaza Europa mai bine decat o face Royal Caribbean – compania de croaziere votata cea mai buna timp de 19 ani consecutiv de cititorii Travel Weekly.

BIJUTERII SI DELICII MEDITERANEENE

sursa foto: Royal Caribbean

Descoperiti bijuterii mediteraneene precum Barcelona, Coasta Amalfi, Insulele Grecesti, Norvegia si nu numai intr-o vacanta legendara in Europa.

Si zilnic porniti intr-o descoperire noua, fie ca e vorba de tarmurile uluitoare din Italia, minunile arhitecturale din Spania si zonele pline de delicii gastronomice din Franta – totul pe nave pline de aventuri precum Oasis, Anthem si Voyager of the Seas.

AVENTURI LEGENDARE

sursa foto: Royal Caribbean

Aventuri nemaintalnite pe itinerarii unice in Insulele Canare sau la fiordurile norvegiene. Sau explorati peisajele racoroase din Insulele Britanice, Cercul Arctic, Islanda si Irlanda. Indiferent de optiune, veti avea timpul din lume sa va plimbati dintr-o locatie superba in alta la bordul Jewel si Anthem of the Seas.

UN TUR complet AL EUROPEI

sursa foto: Royal Caribbean

Ultimate Europe and Beyond Cruise va poarta intr-o explorare culturala captivanta diferita de orice ati intalniti pana acum. Descoperiti inima arhitecturii stralucitoare a Barcelonei. Rasfatati-va cu arome noi precum ceaiul de menta in Maroc. Si admirati privelistile fiordurilor maiestioase din Norvegia. Cu o gama incredibila de obiective in 40 de destinatii uimitoare, va puteti plimba prin cele mai grozave destinatii din Europa intr-o singura vacanta epica.

O ODISEE GRECEASCA

sursa foto: Royal Caribbean

Navigati pe itinerarii de vis catre insoritele insulele grecesti si Turcia sau Croatia. Si descoperiti privelisti uluitoare la fiecare pas, de la sate varuite in alb la plaje de smarald. Va asteapta aventuri nemaipomenite la bordul Odyssey, Explorer si Voyager of the Seas.

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

Croaziere in Mediterana,  Italia, Amalfi, Azamara Pursuit
Royal Caribbean

Cele mai lungi itinerarii de croaziera

Cele mai lungi croaziere, de peste 15 nopti, ofera o oportunitate unica de a experimenta o varietate de destinatii intr-o vacanta memorabila. Sunt, de regula, intr-un singur sens, de la un punct la altul. Ati putea chiar sa va imbarcati pe nava pe un continent si sa debarcati pe altul.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!