fbpx

Un nou Royal Beach Club in Cozumel, Mexic

Royal Caribbean anunta lansarea unui nou Royal Beach Club in Cozumel, Mexic, ca urmare a succesului Royal Beach Club Paradise Island din Bahamas, care va fi inaugurat in 2025.

 Aceasta noua destinatie promite sa ofere o experienta de neuitat, combinând calitatea si serviciile de exceptie ale Royal Caribbean cu bogatia culturala si naturala a Mexicului. Situat pe insula pitoreasca Cozumel, clubul de plaja va oferi o gama diversa de activitati si facilitati, inclusiv plaje idilice, piscine variate, cabane private, baruri in apa, si oportunitati de snorkeling si caiac, pentru a asigura cea mai memorabila zi la plaja pentru oaspetii sai.

In plus, Royal Beach Club Cozumel va aduce cultura mexicana mai aproape de oaspeti prin restaurante, baruri, un lounge cu vederi spectaculoase, o piata stradala autentica, precum si experiente unice, cum ar fi degustari de tequila si cursuri de gatit. Aceasta aditie recenta la portofoliul de destinatii Royal Caribbean, care include si Perfect Day at CocoCay – o insula privata din Bahamas reinventata cu o investitie de 250 de milioane de dolari in 2019, evidentiaza angajamentul companiei de a oferi experiente de neegalat oaspetilor sai.

 

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre Royal Beach Club Cozumel si pentru a descoperi mai multe despre aceasta experienta extraordinara, va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru, unde veti gasi informatii exclusive si actualizari despre aceasta destinatie de vis.

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

Coronavirus

10 cele mai sanatoase tari din lume

Suntem convinsi ca pe lista obiectivelor de realizat in 2020 ati inclus pe langa calatorii si un mod de viata mai sanatos. Pentru a le bifa pe amandoua va propunem unele dintre cele mai recunoscute tari din lume in materie de conditii de trai si sanatate a populatiei.

citeste articol »
12 puncte pe harta unde a ajuns James Bond
Destinatii

12 puncte pe harta unde a ajuns James Bond

Pe langa locurile traditionale din Londra, tipic bondiene, Agentul 007 s-a indreptat si a actionat in diverse tari, mult mai indepartate. Deci, sa-l urmarim intr-o incursiune in 12 dintre cele mai fascinante destinatii vizitate de el de-a lungul timpului, in numeroasele productii cinematografice ce l-au avut protagonist pe emblematicul personaj.

citeste articol »
Asia

De ce iubim Japonia

Cultura antica, tehnologie moderna si mult peste. Japonia este tara care inspira intreaga lume. O plimbare pana la muntele sacru al Japoniei este un ritual obligatoriu si simplu: vulcanul gigant este vizibil de la zeci de kilometri departare.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!