fbpx

Spa si relaxare in croaziera

Masaje terapeutice cu uleiuri esentiale sauna baie turceasca yoga ritualuri antice de ingrijire a corpului inspirate din practicile orientale o gama larga de optiuni pentru curatarea si reechilibrarea corpului le veti gasi pe toate la bord

O vacanta pe o nava de croaziera este ca un vis devenit realitate . Aceasta este o ocazie excelenta de a vizita orase indragite si destinatii unice, iar dupa un program bogat de excursii, va puteti relaxa la bord, va puteti conecta cu marea si asculta sunetul valurilor blande.

Apoi, nu exista nimic mai placut decat sa va dedicati o zi intreaga pe mare, odihnindu-va dupa un program aglomerat si obtinand in schimb un plus de vivacitate. Exista calatori pentru care prezenta unui centru SPA de inalta clasa poate fi un factor decisiv atunci cand aleg o vacanta simpla sau chiar o vacanta pe croaziera.
Centrele spa de pe navele de croaziera moderne ocupa si sute de metri patrati.  Aveti grija doar sa va rezervati in avans sedintele spa, chiar in prima zi. Din experienta, in zilele pe mare este practic imposibil sa ajungeti in saloane fara rezervare.

Lista aproximativa cu servicii oferita de saloanele SPA de la bord include, de regula, diverse tipuri de masaj, ingrijirea fetei, impachetari etc. Pe langa aceste tratamente, spa-urile ofera si servicii precum ingrijirea parului, manichiura si pedichiura traditionala, manichiura frantuzeasca, bai de parafina pentru maini si picioare si multe altele.

Dupa o plimbare prin orasele din itinerariu si divertismentul activ de pe uscat, saloanele SPA de la bord va vor ajuta sa va relaxati si sa va refaceti rezerva de energie. Daca aveti o zi intreaga pe mare, puteti merge la sauna sau puteti apela la serviciile unor cosmeticieni profesionisti. Centrele SPA pe o nava de croaziera sunt o adevarata descoperire pentru cei carora le place sa se relaxeze in confort, un adevarat loc de pace si relaxare – dincolo de geam sunt doar valuri oceanice si nu aveti unde sa va grabiti.

cabine spa si AQUA CLASS

Pe navele unor companii, precum Celebrity Cruises, de exemplu, exista o clasa speciala de cabine cu tematica spa. Rezervarea acestor cabine ofera beneficii suplimentare pentru cei care doresc sa se concentreze pe wellness si relaxare in timpul croazierei. Cabinele AquaClass sunt situate in imediata apropiere a centrelor spa, astfel incat pasagerii sa poata ajunge la proceduri direct din cabina, in halate de baie. Costul acestor cabine poate include, de asemenea, acces gratuit la restaurante alternative care se concentreaza pe alimentatia sanatoasa.

persian garden

Pe majoritatea navelor Celebrity Cruises, o sectiune din centrul spa o reprezinta Persian Garden, cu acces limitat, pentru a mentine atmosfera relaxata. Daca nu sunteti cazati in apartamente sau cabine AquaClass, cu acces gratuit la Persian Garden, puteti incerca experienta cu un pass de o zi sau puteti alege un pachet cu acces pe intreaga croaziera. Bai de aburi, saune si dusuri tropicale, precum si sezlonguri incalzite – nu exista relaxare mai profunda decat la Persian Garden. Iar pe navele din seria Solstice, exista chiar un perete de sticla, astfel incat puteti privi oceanul din sezlongul incalzit.

SEA THERMAL SUITE

Pe navele din seria Edge, pe de alta parte, SEA Thermal Suite duce experienta unui spa de lux la un nou nivel, cu hammam, baie cu aburi si o sauna cu infrarosu, perfecte pentru a scapa de stres. Exista chiar si un Crystalarium, un spatiu senin cu pereti de piatra naturala si o piesa centrala de ametist, despre care se spune ca are puteri vindecatoare. Veti gasi, de asemenea, o camera salina, conceputa pentru a ajuta la vindecarea afectiunilor respiratorii si ale pielii. In plus fata de sezlongurile incalzite, Float Room este un spatiu de vis, cu leagane suspendate si pereti-cortina – mediul suprem in care sa meditezi si sa te relaxezi.

facilitati cabine aquaclass

Daca v-am convins sa mergeti la SPA in urmatoare avacanta, luati in considerare cabinele AquaClass pe Celebrity Cruises. Oaspetii din aceste cabine de lux beneficiaza de acces gratuit la Thermal Suite, precum si de alte facilitati, inclusiv un difuzor de aromoterapie si un meniu de perne. Veti avea, de asemenea, acces la serviciile unui concierge spa si la mese in restaurantul Blu, un restaurant cu specific exclusivist, care ofera preparate usoare si sanatoase. 
Mai multe detalii despre cabinele si apartamentele Celebrity gasiti >>aici

timp doar pentru dvs.

De la un alcov privat, cu un cocktail pana la o piscina pe o terasa exclusivista la soare, cu vederi epice, exista multe locuri in care puteti sa va bucurati de timp binemeritat, numai pentru dvs., pe vasele Royal Caribbean.

solarium dedicat exclusiv adultilor

Solariumul, dedicat in exclusivitate adultilor, ar putea fi unul dintre cele mai relaxante locuri de pe vas. Complet acoperit si climatizat, cu cazi cu hidromasaj, o piscina cu sezlonguri in apa, o multime de locuri pentru a va simti confortabil – de la banci si scaune pana la canapele si vederi de zile mari. Iar daca doriti o gustare, aveti la dispozitie gratuit Solarium Bistro, cu selectii mediteraneene la micul dejun, pranz si cina.
Sfatul nostru: surprindeti un apus de soare sau pur si simplu admirati oceanul infinit din Solarium.

vitality at sea

Daca doriti rasfat in timpul vacantei cu Royal Caribbean, sfatul nostru este sa mergeti la Vitality Spa. Aveti o selectie de tratamente, de la masaje de recuperare pana la tratamente faciale, de intinerire. Puteti chiar sa mergeti pentru o tunsoare sau sa va coafati inainte de o seara superba.

Sfatul nostru: doriti sa va tratati partenerul regeste? Rasfatati-va impreuna cu un meniu de tratamente in doi, inclusiv masaj.

sala de fitness

Sau poate un antrenament de fitness ar putea fi una dintre modalitatile prin care va gasiti timp numai pentru dvs. Centrele de fitness de ultima generatie de la bord dispun de tot felul de echipamente, inclusiv banda de alergare si biciclete eliptice, plus programe de fitness si wellness care variaza de la yoga la Pilates si ciclism. Puteti chiar sa va luati un antrenor personal pentru o sesiune individuala, sau chiar mai multe. Sau puteti alerga pe pista de jogging dispusa in jurul intregii nave, pentru o vedere a oceanului atat de epica incat veti uita la ce tura v-ati oprit.

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

Royal Caribbean

Soare infinit in plina iarna

Daca va imaginati ca puteti merge intr-o croaziera in Mediterana doar vara, mai ganditi-va o data. Cu colectia captivanta de itinerarii Celebrity in Europa, acum veti avea si mai multe optiuni de a experimenta o vacanta luxoasa si calduroasa chiar si iarna.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!