DESCOPERITI PLACEREA DE A CALATORI ALTFEL

Vase

ITINERARII

CAPTIVANTE

ACTIVITATI

DINTRE CELE MAI VARIATE

DESTINATII

ORIUNDE IN LUME

VASELE NOASTRE SUNT

DESTINATII IN SINE

Pe toate vasele veti gasi o multitudine de optiuni de servire a mesei, de distractie, tehnologie de ultima generatie si nenumarate activitati pentru copii. Fie ca preferati activitatile antrenante de la bordul vasului  sau doriti sa va retrageti in oaza de relaxare a centrului spa, avem cu siguranta, ceva de oferit pentru fiecare.

Silver Shadow

Premiatul Silver Shadow are toate caracteristicile luxului pe mare. Cu unele dintre cele mai generoase spatii pe mare, Silver Shadow, este favorit in flota Silversea.

Wonder of the Seas

Explorati Wonder of the Seas, cel mai mare vas de croaziera Royal Caribbean si din lume, din Clasa Oasis, care va fi lansat in 2022, in Asia!

Celebrity Beyond

Cu un design inovator orientat spre exterior si spatii vizionare care se deosebesc de orice altceva pe mare, Celebrity Beyond℠ va schimba modul in care experimentati lumea.

Celebrity Xpedition

Proiectat nu doar pentru calatorii, ci si pentru expeditii, acest mega-yacht navigheaza in Insulele Galapagos-sapte zile pe saptamana, 365 de zile pe an.

Voyager of the Seas

La bordul vasului Voyager al Seas®, adrenalina atinge cote maxime, fie ca optati sa escaladati peretele de catarare, sau ca va lasati purtati de val pe simulatorul de surf...

Azamara Pursuit

Lansarea Azamara Pursuit℠ in 2018 a deschis noi orizonturi, oferind oportunitatea oaspetilor nostri de a descoperi noi destinatii din mai multe colturi ale lumii. Azamara Pursuit ofera unele dintre...

Azamara Quest

Un luxos hotel boutique pe mare, Azamara Quest® este un vas de dimensiuni medii, intim, alegerea ideala pentru exploratorul modern.

Celebrity Solstice

Celebrity Solstice® is one of our most decorated ships. So it's no wonder that it's full of "firsts." The first Lawn Club at sea. The first cruise line to...

Celebrity Silhouette

In ianuarie 2020, Celebrity Silhouette® va fi modernizat ca parte a programului de revolutionare a flotei, inovand prin apartamente de lux, spatii de cazare redecorate, noi experiente culinare si...

Celebrity Reflection

Experimentaţi apogeul stilului la bordul vaselor considerate a fi noul criteriu de referinţa in industria vaselor de croaziera. Luxul la superlativ!

Celebrity Millennium

Nu ne putem gandi la o modalitate mai buna de a experimenta frumusetea exotica a Asiei decat la bordul vasului Celebrity Millennium®.

Oasis of the Seas

Vasul care a revolutionat industria croazierelor, Oasis of the Seas®, isi marcheaza cea de-a zecea aniversare printr-o investitie de 165 milioane USD intr-o modernizare fara precedent, cu noi atractii...

Ovation of the Seas

Ovation of the Seas®, al treilea vas din clasa de vase smart Quantum®, este o adevarata provocare pe mare!

Spectrum of the Seas

Descoperiti Asia dintr-o noua perspectiva, de la bordul celui mai nou vas din noua clasa Quantum Ultra - Spectrum of the Seas℠.

Quantum of the Seas

Creat cu gandul la oaspetii nostri din China, vasul Quantum of the Seas® - primul din revolutionara clasa Quantum - este un vas imersiv, completat de personalul vorbitor de...

Navigator of the Seas

Fie ca sunteti iubitori de aventura sau, pur si simplu, pasionati de calatorii, Navigator of the Seas® este vasul ideal pentru o croaziera de neuitat!

Mariner of the Seas

Cuvantul plictiseala nu mai face parte din vocabularul Dvs! Noul Mariner of the Seas® este mai incitant ca niciodata cu atat de multe atractii si facilitati inovatoare la bord.

Serenade of the Seas

Calatoriti spre insulele indepartate din Caraibele de Sud, pe un itinerariu exotic. Exista numeroase aventuri la bordul vasului Serenade of the Seas® pentru a umple fiecare zi pe mare.

Radiance of the Seas

Radiance of the Seas® va poarta catre tinuturi unice, de poveste! Admirati profunzimile Ultimei Frontiere, sau lasati-va cuceriti de briza Marii de Sud. Porniti intr-o aventura de neegalat si...

Vision of the Seas

Colectati amintiri de neuitat, descoperind o perspectiva cu totul noua a aventurii, la bordul vasului Vision of the Seas®.

12

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!​

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele noi articole de pe blogul nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru