fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Canalul Prins Christian, Groenlanda

  • Porturi
  • Canalul Prins Christian, Groenlanda
BGP
COD PORT
-42.6043 0 '
LONGITUDINE
71.7069 0 '
LATITUDINE
coroana daneza (DKK)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Canalul Prins Christian, Groenlanda

Croaziera pe spectaculosul fiord Christian este una din marile atractii ale voiajului in Groenlanda. Numele fiordului este dat in onoarea Regelui Christian al VIII lea al Danemarcei.
Avand o lungime de 105 km, fiordul desparte cea mai mare insula din lume de arhipelagul Cape Farewell, un grup de insule aflat in sudul Groenlandei. Voiajul este posibil doar in lunile de vara, atunci cand temperatura mai ridicata reduce riscul blocarii intrarii in fiord. Singura asezare de pe tarmul lui Christian Sund este Aappilattoq, un orasel al unuitilor, construit de Statele Unite in timpul Razboiului Rece.
Peisajul magnific oferit de ghetari, de bucatile imense de gheata care plutesc in deriva pe apa si muntii maiestosi care strajuiesc fiordul, este unul dintre cele mai frumoase imagini oferite de natura. Calota de gheata, care acopera cea mai mare parte din insula, nu ofera conditii ideale pentru animale si totusi, in timpul navigarii pe fiord veti putea admira in apele inghetate balene si foci, care isi croiesc drum printre bucatile de gheata.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Canalul Prins Christian, Groenlanda

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele de croaziera navigheaza pe langa destinatie si nu ancoreaza in aceasta zona, respectiv pasagerii nu coboara de pe vas.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Canalul Prins Christian, Groenlanda

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor-1.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!