fbpx

navigati in asia 2024 si 2025

CroazierE cu tarife garantate

cu SPECTRUM OF THE SEAS® si anthem OF THE SEAS®

aventuri in Asia

OFERTA
SPECIALA

Alegeti sa descoperiti tinuturile pline de farmec, vestigiile istorice si sa va bucurati de gastronomia locala din Singapore, Malaezia, Vietnam sau Thailanda cu o croaziera cu vasul Anthem of the Seas sau frumoasa Japonie cu vasul Spectrum of the Seas – Royal Caribbean®,  pe itinerarii selectate in 2024 si 2025, unde puteti beneficia de tarife garantate!

Oferta este in limita locurilor disponibile! Cabinele sunt de tip garantate!

Spectrum-of-the-Seas-thumb

SPECTRUM OF THE SEAS

Data plecare:

02 noiembrie 2024

7 nopti

CROAZIERA IN CHINA SI JAPONIA

Itinerariu:

Shanghai (Baoshan), China | Kobe, Japonia | Kobe, Japonia | Kyoto (Osaka), Japonia | Tokyo (Yokohama), Japonia | Shanghai (Baoshan), China

an inter 900 x 900

Cabina interioara cat. 4V 

TARIF = 957 EURO / PERSOANA IN DUBLA 

Cabina cu balcon cu vedere la ocean categoria 1D pe Quantum of the Seas

Cabina cu balcon cat. 4D

TARIF = 1285 EURO / PERSOANA IN DUBLA 

anthem-of-the-seas-caraibe-aerial-hero

ANTHEM OF THE SEAS

Data plecare:

05 decembrie 2024

5 nopti

CROAZIERA IN SINGAPORE, MALAEZIA SI THAILANDA

Itinerariu:

Singapore | Penang, Malaezia | Phuket, Thailanda (innoptare) | Singapore

Cabina cu balcon cu vedere la ocean categoria 4D pe Anthem of the Seas

Cabina cu balcon cat. 4D

TARIF = 820 EURO / PERSOANA IN DUBLA 

anthem-of-the-seas-caraibe-aerial-hero

ANTHEM OF THE SEAS

Data plecare:

02 ianuarie 2025

10 nopti

CROAZIERA IN SINGAPORE,  THAILANDA SI VIETNAM

Itinerariu:

Singapore | Bangkok (Laemchabang), Thailanda (innoptare) | Ho Chi Minh (Phu My), Vietnam | Nha Trang, Vietnam | Hue/Danang (Chan May), Vietnam | Singapore

Cabina interioara garantata categoria ZI pe Anthem of the Seas

Cabina interioara cu vedere virtuala cat. 4U

TARIF = 992 EURO / PERSOANA IN DUBLA 

Cabina cu balcon cu vedere la ocean categoria 4D pe Anthem of the Seas

Cabina cu balcon cat. 4D

TARIF = 1372 EURO / PERSOANA IN DUBLA 

anthem-of-the-seas-caraibe-aerial-hero

ANTHEM OF THE SEAS

Data plecare:

19 februarie 2025

5 nopti

CROAZIERA IN SINGAPORE, MALAEZIA SI THAILANDA

Itinerariu:

Singapore | Penang, Malaezia | Phuket, Thailanda (innoptare) | Singapore

Cabina cu balcon cu vedere la ocean categoria 4D pe Anthem of the Seas

Cabina cu balcon cat. 4D

TARIF = 680 EURO / PERSOANA IN DUBLA 

*Taxa de servicii la bord (bacsisurile / gratuitatile) in valoare de 16.2 euro/ zi / persoana nu sunt incluse in tarife.

Se pot achita la momentul rezervarii in EUR sau la bordul vasului in USD;

Imaginile cabinelor sunt mostre reprezentative. Cabinele reale pot avea aspect diferit.

FACILITATI PENTRU TOATE GUSTURILE

Capsula Panoramica North Star pe Royal Caribbean International

capsula north star

SeaPlex pe Royal Caribbean International

seaplex

Simulator skydiving RipCord by iFly pe Royal Caribbean International

simulator sky diving

Simulator Surf Flowrider pe Ovation of the Seas

simulator de surf

TOT CE ATI DORIT SA INTREBATI

TOT CE TREBUIE SA STITI

✔ cazare in cabina din categoria selectata pe intreaga croaziera

✔ mese la bord (pensiune completa), de la pranz, cina in prima zi pana la micul dejun in ultima;

✔ bauturi: apa, limonada, ceai si cafea la dozator;

✔ programe de divertisment, incluzand productii muzicale Broadway sau tip Broadway, spectacole de talie mondiala;

✔ acces in toate zonele publice ale vasului (inclusiv piscine, sala de sport, sauna, jacuzzi, teren de sport);

✔ programe pentru copii si adolescenti Adventure Ocean®;

✔ taxe si servicii portuare.

Categoria de cabine  selectata pentru croaziera inclusa in aceasta oferta, are cabine de tip garantate, care indeplinesc urmatoarele conditii:

 • se rezerva o categorie minima garantata ( ex: interioara, exterioara, cu balcon etc);
 • beneficii: tariful platit este cel mai mic pentru categoria respectiva,  iar cabina poate beneficia de upgradare la o categorie de cabina superioara in functie de gradul de ocupare al vasului;
 • localizarea si numarul exact al cabinei vor fi aflate, cel tarziu in ziua imbarcarii in port;
 • exista posibilitatea ca pentru cabinele cu fereastra si cu balcon, sa se aloce cabine cu vedere obstructionata (in dreptul barcilor de salvare sau a diverselor structuri ale vasului);
 • pot fi alocate si cabine pentru persoane cu dizabilitati (aceste cabine, pe langa facilitatile speciale, au aceleasi dotari ca o cabina normala; sunt mai spatioase );
 • odata alocata cabina, de catre compania de croaziere,  aceasta NU mai poate fi schimbata.

Mesele la bord sunt un eveniment special si, de regula, dureaza mult mai mult pe o croaziera decat acasa, la tarm.

Nu exista practic ore fixe de servire a meselor pe vasele de croaziera moderne. Aceasta inseamna ca puteti servi pranzul si cina oricand, oriunde si cu oricine doriti. Pentru o gustare mai informala, aceasta se poate face aproape intotdeauna pe puntile in aer liber, la cafenele si la zonele cu gratar. In plus, exista room service nonstop, in cazul in care nu doriti sa parasiti cabina.

Restaurantele (atat cele incluse in tarif cat si cele neincluse) variaza in functie de vas si se pot schimba. De regula, retaurantele incluse in tariful croazierei sunt cel putin:

Restaurantul principal
Masa de seara (cina) se poate servi in restaurantul principal. Meniul este „a la carte”, iar bauturile incluse sunt apa la carafa si cafeaua normala (regular). Toate celelalte bauturi (alcoolice sau nealcoolice, inclusiv apa imbuteliata si specialitatile de cafea) se platesc separat, cu exceptia cazului in care aveti inclus sau ati achitat unul din pachetele de bauturi disponibile.

Restaurantul principal este, de asemenea, deschis pentru servirea micului dejun sau a pranzului, dar orarul de functionare difera in zilele pe mare si atunci cand vasul ancoreaza in fiecare port din itinerariu.

Pe durata intregii croaziere, nu este permis accesul in restaurantul principal sau in cele cu specific in pantaloni scurti, maieu si papuci.
In functie de durata croazierei exista un numar diferit de nopti formale pentru care se recomanda tinuta corespunzatoare: durata croaziera 3-5 nopti: o noapte formala; durata croaziera 6-9 nopti: doua nopti formale; si durata croaziera de peste 10 nopti: trei nopti formale.
Tinuta formala: rochie de seara sau tinuta de cocktail pentru doamne, costum cu cravata sau papion pentru domni.
Tinuta casual: pantaloni lungi, camasi sport, exclus pantaloni scurti si papuci.

Restaurantele cu autoservire
Faceti ocolul lumii la bufetul suedez – Windjammer, care este o fuziune de bucatarii internationale. Optional, aici se pot servi micul dejun si pranzul in regim bufet cu autoservire. Aici, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ice tea si limonada in timpul meselor. Se recomanda tinuta casual.

Pe langa aceste restaurante, la bordul vaselor exista si alte restaurante incluse in tariful croazierei, in functie de capacitatea vasului.

Room Service
Bucurati-va de preparatele culinare favorite in intimitatea cabinei Dvs., apeland la serviciul de room service, valabil 24/7, disponibil gratuit doar pentru micul dejun continental.

Pasagerii au dreptul sa aduca la bordul vasului, in ziua imbarcarii, o sticla de vin sau sampanie de 750ml / per adult / per croaziera, in bagajul de mana, nu de cala, din motive de securitate. Fiecare sticla trebuie sa aiba sigla originala a producatorului si sa nu fie contrafacuta.

Pentru croaziere consecutive, pasagerii pot sa mai aduca o sticla de vin sau sampanie in plus /per adult/per croaziera, care va fi depozitata de catre vas si inapoiata pasagerilor, in cabina, in prima zi a croazierei urmatoare ( vor trebui sa prezinte la imbarcarea initiala documentele de rezervare ale croazierelor consecutive ca sa se justifice sticlele aditionale).

Pasagerii nu au voie sa consume bautura personala in locurile publice (doar in cabina), altfel vor plati o taxa de 15 USD/ sticla (corkage fee). Bautura alcoolica cumparata de la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei.

La bordul vaselor varsta minima pentru consumul de bauturi alcoolice depinde de itinerariul croazierei. Pe itinerariile cu plecare din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda varsta minima pentru a putea consuma bauturi alcoolice este de 18 ani. Pe itinerariile cu plecare din SUA (inclusiv Puerto Rico), Canada si Emiratele Arabe Unite sau pe itinerariile care includ una dintre aceste destinatii, nu se vand sau servesc bauturi alcoolice persoanelor sub 21 de ani. Se ia in considerare varsta avuta in momentul inceperii croazierei.
Bauturile disponibile in minibar-ul cabinei Dvs. vor fi taxate pe contul de cheltuieli deschis la bordul vasului la tariful afisat in cabina.

Taxele portuare sunt taxele impuse de autoritatile guvernamentale sau cvasi-guvernamentale, care decurg din prezenta vasului in port.

De asemenea, include taxe impuse de terti, precum cele de andocare, de debarcare, de inspectie, taxe pentru navigatie, acostare, manipulare/depozitare a bagajelor si servicii de securitate etc.

Royal Caribbean este companie de croaziere orientata spre vacantele in familie si ofera un program extins pentru copii. Fie ca sunt copii mici sau adolescenti, toti se vor distra din momentul in care vor pasi la bordul vasului. Lasere, tobogane, trambulina virtuala, escape room si simulatoare de surf, masinute de tamponare – sunt doar cateva dintre activitatile concepute pentru a-i mentine pe copii ocupati si fericiti.

Cluburile pentru copii sunt impartite in 4 categorii, in functie de varsta copilului, si detin un personal special instruit, care se ocupa de acestia, atat pe mare, cat si in timpul ancorarii in porturi.  De regula, copiii se distreaza de minune cu colegii lor la bordul vasului  si cu greu pot fi convinsi sa mearga la tarm.

AQUANAUTS (3-5 ani)

Muzica, veselie si multe alte activitati pe masura imaginatiei copiilor.

EXPLORERS  (6-8 ani)

Exploratorii in devenire vor gasi distractie in programele noastre educative, pline de aventuri.

VOYAGERS (9-11 ani)

Vor face un tur in culisele vasului, vor descoperi sporturi noi si vor deveni mici oameni de stiinta in laboratorul stiintific.

TEENS (12-17 ani)

Este un pic de mister in ceea ce se intampla la legendarele noastre petreceri la piscina, karaoke si discoteci.

Pe langa cluburile pentru copii, exista, contra cost, si cresa Royal Babies & Tots precum si serviciul Late Night Kids Party Zone, daca, de exemplu, decideti sa mergeti la un spectacol de seara sau la o cina in doi.

Pe itinerariile cu plecare din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda varsta minima pentru a rezerva o croaziera sau a ocupa singur o cabina este de 18 ani. Pe itinerariile cu plecare din SUA (inclusiv Puerto Rico) si Canada sau care includ una din aceste destinatii, o persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de o persoana care a implinit deja varsta de 21 ani. Orice minor sub 18 ani care nu calatoreste in compania parintilor sai trebuie sa fie acompaniat de o persoana adulta (18 ani in cazul itinerariilor din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda, respectiv 21 de ani pentru itinerarii cu plecare din SUA, inclusiv Puerto Rico si Canada sau care includ una din aceste destinatii) si trebuie sa prezinte in momentul imbarcarii o scrisoare notariala legalizata, in limba engleza, prin care cel putin unul dintre parinti isi da acordul cu privire la calatoria minorului si autorizeaza persoana care il insoteste pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta, recomandat de doctorul de la bordul vasului. Daca aceasta dovada scrisa nu este prezentata, accesul la bord al minorului in cauza nu va fi permis. Compania de croaziera nu poate fi considerata responsabila pentru niciun fel de costuri suplimentare ce pot aparea ca rezultat al neprezentarii unei scrisori de autorizare care sa permita accesul minorului la bord. Compania nu va plati nicio compensatie si nu va rambursa nicio suma de bani unui minor, al carui acces la bord a fost refuzat din cauza lipsei de documente necesare pentru efectuarea calatoriei.

Suplimentar, pentru a putea practica anumite activitati sportive la bordul vasului (care variaza in functie de clasa, exemplu: perete de catarare, patinaj, role, simulator de surf, tiroliana, Ripcord by iFly, capsula North Star, etc.) este necesar sa se mentioneze in scrisoarea notariala faptul ca adultul are drept de semnatura pentru autorizarea desfasurarii acestor activitati de catre minorul in cauza.
Va rugam sa luati la cunostinta ca parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial legalizat in limba engleza (certificate de nastere/divort etc), pentru a dovedi ca sunt parintii/tutorii copiilor in cauza.

Varsta minima a copiilor pentru a putea fi acceptati la bord este de sase (6) luni la data plecarii in croaziera cu exceptia croazierelor transatlantice, transpacifice, in Hawaii, Australia, Noua Zeelanda sau orice croaziera care are 3 zile consecutive pe mare, unde varsta minima este de douasprezece (12) luni. Sanatatea si securitatea pasagerilor constituie prioritatea numarul unu a companiei de croaziere, ca urmare, luand in considerare facilitatile, echipamentele si personalul medical limitate de la bordul vasului, compania de croaziera nu poate accepta derogari sau exceptii de la aceste reguli.

❌ Taxa pentru servicii la bord (in cazul in care nu a fost platita la data efectuarii rezervarii);

❌ Transportul pana la portul de imbarcare/debarcare;

❌ Transferul la/de la vas;

❌ Cazari pre si post croaziera;

❌ Excursiile optionale;

❌ Asigurarea medicala si asigurarea storno;

❌ Vizele necesare itinerariului;

❌ Bauturile alcoolice si nealcoolice (altele decat cele mentionate la tariful include);

❌Serviciul de spalatorie;

❌ Tratamentele de frumusete si sanatate;

❌ Telefoane; Cazinou; Internet;

❌ Serviciile medicale;

❌ Taxele de rezervare la restaurantele cu specific;

❌ Room service (se achita o taxa de 7.95 USD/comanda);

Puteti rezerva telefonic la nr. +40 31 403 50 60 sau solicitandu-ne o oferta pe email – office@rccl.ro

Pentru a rezerva o cabina la una din croazierele de mai sus este necesara plata unui depozit astfel:

 • Anthem 05 dec 2024 si 19 feb 2025 (5 nopti) –  80 euro/ persoana;
 • Spectrum 02 nov 2024 (7 nopti ) –  253 euro / persoana;
 • Anthem 02 jan 2025 (10 nopti) – 360 euro/ persoana;

Restul de plata trebuie achitat cu minim 75 zile inainte de plecarea in croaziera.

Daca rezervarea se efectueaza sub 75 zile inainte de plecarea in croaziera, atunci trebuie achitat integral la momentul rezervarii.

Conditiile de penalizare pentru ANTHEM OF THE SEAS plecari 05 dec 2024, 02 ian 2025 si 19 feb 2025, sunt urmatoarele:

 • Pentru anulare din momentul confirmarii rezervarii si pana la 95 zile inainte de plecare : penalizare 50 euro / rezervare;

 • Pentru anulare intre 94 zile si 65 zile inainte de plecare: penalizare valoarea depozitului(**);

 • Pentru anulare intre 64 zile si 35 zile inainte de plecare: penalizare 50% din tariful total(*/**);

 • Pentru anulare intre 34 zile si 20 zile inainte de plecare: penalizare 75% din tariful total(*/**);

 • Pentru anulare intre 19 zile si 0 zile inainte de plecare: penalizare 100% din tariful total;

  *Sau valoarea depozitului daca aceasta este mai mare.

  **In cazul anularii unei rezervari confirmate se percepe suplimentar o taxa de 50 de euro/rezervare.


 

Conditiile de penalizare pentru SPECTRUM OF THE SEAS plecare 02 nov. 2024, sunt urmatoarele:

 • Pentru anulare din momentul confirmarii rezervarii si pana la 95 zile inainte de plecare : penalizare 50 euro / rezervare;

 • Pentru anulare intre 94 zile si 65 zile inainte de plecare: penalizare valoarea depozitului(**);

 • Pentru anulare intre 64 zile si 35 zile inainte de plecare: penalizare 75% din tariful total(*/**);

 • Pentru anulare intre 34 zile si 0 zile inainte de plecare: penalizare 100% din tariful total(*/**);

  *Sau valoarea depozitului daca aceasta este mai mare.

  **In cazul anularii unei rezervari confirmate se percepe suplimentar o taxa de 50 de euro/rezervare.

O experienta culinara superioara la bord este unul dintre cei mai importanti factori de succes ai unei croaziere. Cunoscand acest lucru, companiile de croaziera se intrec in oferte si atrag cei mai buni si renumiti bucatari din intreaga lume. Sigur, nu sunt prezenti personal in bucatariile navelor de croaziera, dar dezvolta meniuri, instruiesc  bucatarii si chelnerii, intr-un cuvant, fac totul pentru a satisface cei mai sofisticati gurmanzi in timpul croazierei.

In plus fata de restaurantele de baza, incluse in tarif, veti gasi intotdeauna la bord o selectie de restaurante „alternative”, cu specific, care ofera mese mai intime si concepute de bucatari exclusivi. In functie de vas, pot fi 3 astfel de restaurante dar pot fi si mai mult de 10! Francez, italian, asiatic, fusion, vegetarian, steak-house … pentru majoritatea trebuie sa platiti suplimentar 20-30 USD de persoana pentru rezervare, dar, de regula, merita!

La bordul vaselor exista un centru SPA si un salon de infumusetatre. Serviciile variaza in functie de vas si sunt contra cost. 

Expertii in sanatate si infrumusetare de la bord va vor invata arta relaxarii si va vor rasfata din cap pana in picioare.

✔️REVITALIZATI-VA SI REINCARCATI-VA
Plutiti pe o mare de beatitudine pura in centrele Spa de la bord. Relaxati-va corpul cu proceduri aromatice, inviorati-va cu unul dintre numeroasele noastre masaje terapeutice, ingrijiti-va unghiile cu un mix perfect de mani-pedi si revitalizati-va pielea cu un masaj facial de oxigenare.
Gasiti cele mai bune tratamente pentru Dvs. – consultantii nostri experti in domeniul spa va vor indruma sa alegeti varianta optima.

✔️TIMP NUMAI PENTRU DVS.
Descoperiti ce produse sunt potrivite pentru corpul si mintea Dvs. in timpul demonstratiilor noastre de sanatate si infrumusetare, cu teme care variaza de la toxine pana la metabolism.

✔️SUPLU SI TONIFIAT
Faceti exercitii de stretching la sedintele de yoga sau cardio cu o sesiune de spinning, de mare intensitate. Acestea sunt doar doua dintre sedintele concepute special pentru Dvs. si disponibile in centrul nostru de fitness. In egala masura, va puteti continua exercitiile proprii in centrul nostru de fitness, complet echipat sau pe pista exterioara special conceputa. La final, odihniti-va muschii obositi in sauna.

Va recomandam sa va programati sesiunea in avans.  In cazul anularii unei programari efectuate pentru tratamente, coafor, masaj, spa etc. se aplica o taxa de penalizare.

Pe vasele de croaziera Royal Caribbean  nu se permite fumatul pe balcon sau in cabina. Fumatul (inclusiv a tigarilor electronice) nu este permis nici in restaurante, teatru, holuri sau coridoare, pentru fumatori existand zone special amenajate care sunt mentionate in programul zilnic livrat in cabina, numai in locuri exterioare. Tigarile, trabucurile si pipele trebuie stinse corespunzator si, in niciun caz, aruncate peste bord. Incalcarea acestor prevederi presupune o amenda de 250 USD. Trebuie sa aveti minim 18 ani impliniti pentru a putea cumpara tutun de la magazinele de la bordul vasului.

Pe toate vasele Royal Caribbean International® se obisnuieste sa se ofere o taxa pentru serviciile de la bordul vasului personalului care contribuie la confortul Dvs. in timpul croazierei si care poate fi inclusa in tarif. Daca nu o aveti inclusa in tarif si nu ati preplatit-o, atunci aceasta taxa se va adauga automat in contul SeaPass la sfarsitul fiecarei zile a croazierei.

Din data de 11 noiembrie 2023, taxele pentru servicii la bord (bacsisurile) pentru croazierele Royal Caribbean se vor modifica dupa cum urmeaza:

• 18 USD (16.2 EUR) /persoana/zi pentru cabinele interioare, exterioare, cu balcon si junior suite;
• 20.5 USD (18.45 EUR) /persoana/zi pentru apartamente;

Oaspetii care au rezervari confirmate inainte de 11 noiembrie 2023, pot sa isi achite taxele pentru serviciile la bord (bacsisurile) la tarifele initiale – 16 USD (14.4 EUR)/persoana/zi pentru cabinele interioare, exterioare si cu balcon; 18.5 USD (16.65 EUR) /persoana/zi pentru apartamente – cu minim o saptamana inainte de plecarea in croaziera, insa daca aleg sa le plateasca la bordul vasului, atunci o vor face la noile tarife, in USD.

In plus, automat se adauga in contul Dvs. SeaPass, o taxa de serviciu de 18% pentru bauturile achizitionate in baruri si pentru tratamentele de infrumusetare de la bordul vasului.

Exista la bordul vasului internet café deschis 24 de ore sau puteti folosi reteaua de internet Royal-wifi. Tariful este de aproximativ 20 USD/zi/aparat, iar pachetele pot fi achizitionate fie la bord, fie pe site-ul www.royalcaribbean.com cu minim 4 zile inainte de plecarea in croaziera. La bord pentru acest serviciu se foloseste cardul SeaPass primit pentru a inregistra in contul cabinei Dvs. costul utilizarii internetului.
VOOM – cel mai rapid internet de pe mare – este disponibil acum pe toate cele 25 de vase inovative Royal Caribbean International® care navigheaza in destinatii din intreaga lume. VOOM va permite sa fiti permanent conectati cu cei de acasa, sa va descarcati muzica, filmele si emisiunile TV preferate si sa fiti la curent cu tot ce se intampla in lume.

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele mai noi articole de pe blogul nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!