fbpx

AM PREGATIT CELE MAI TARI

OFERTE
SPECIALE

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA

O VACANTA IN CROAZIERA

aventuri la tot pasul

Peste 290 de destinatii, excursii la tarm extraordinare, facilitati si inovatii uimitoare – va oferim o varietate de optiuni pentru alegerea unui sejur de vis! Civilizatiile antice si o calda ospitalitate… Comorile Europei abia asteapta sa fie descoperite. Caiac de-a lungul coastei Croatiei, inot in apele limpezi din jurul orasului Bari sau explorarea trecutului glorios al oraselor Atena sau Efes. Orice va doriti sa faceti, va garantam atractii deopotriva antice si moderne pe parcursul unei croaziere in Mediterana. 

OFERTELE NOASTRE

CELE
MAI NOI

Daca preferati detinatiile exotice, combinatia unica dintre nisipul alb, marea azurie si cerul senin fac din Caraibe destinatia perfecta de vacanta la soare.

VA TINEM LA CURENT

NOUTATI 2021

Acum, disponibil la vanzare, este  noul program de itinerarii Royal Caribbean, cu plecare din Barbados, pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza. Vasul de croaziera desemnat pentru aceasta noua destinatie este Grandeur of the Seas, care realizeaza itinerarii de 7 si 14 nopti din decembrie 2021 pana in aprilie 2022. Sunt incluse noile porturi ale brandului pentru acest sezon – Port of Spain, Trinidad; Kingstown, St. Vincent si Scarborough,  Tobago. Noi destinatii, noi experiente! Va asteptam la bord, sa descoperim impreuna farmecul si traditiile acestor locuri speciale!

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru