fbpx

Aquadome Market

AquaDome Market, prima piata cu preparate din flota Royal Caribbean, isi face debutul la bordul noului Icon of the SeasSM. Cinci standuri unice de mancare combinate cu privelisti uimitoare. Serviti pita proaspata cu branza la Feta Mediterranean. La Mac’s savurati bunataturi cu toppinguri de porc, gouda afumata si sos BBQ. Pentru ceva usor, mergeti la Toast and Garden, unde gasiti sandvisuri si salate. GNGR ofera produse asiatice preferate precum carnea de vita coreeana cu broccoli. Iar la Crème de la Crepe testati savuroasele clatite dulci. Completati totul cu o selectie de vinuri si bere la bar. Disponibil pentru mic dejun, pranz si cina.

Disponibil pe vasele

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Anthem of the Seas, Freedom of the Seas, Harmony of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas, Spectrum of the Seas, Symphony of the Seas
Ovation of the Seas

Jamie’s Italian

La Jamie’s Italian, bucurati-va de preparate rustice ale bucatariei italiene facute cu cele mai bune ingrediente. Meniul este o selectie a celor mai bune aperitive sau feluri principale ale lui Jamie Oliver, precum si premiatul meniu pentru copii. Pastele proaspete sunt pregatite in restaurant zi de zi, cu cele mai bune ingrediente pentru ca Dvs. sa puteti alege intre preparate faimoase precum penne carbonara, tagliatelle cu trufe sau bucatini cu fructe de mare, pentru a numi doar cateva.
Deschis pentru pranz si cina; Tinuta: casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Silver Shadow

La Terrazza

La bordul acestui luxos vas de croaziera, o selectie din cele mai bune preparate italienesti sunt servite à la carte in restaurantul La Terrazza. Retetele autentice si cele mai proaspete ingrediente se imbina cu placerea de a fi la bordul acestui vas de lux – expresia aromata si distincta Silversea, a mostenirii italiene. La Terrazza foloseste mozzarella din Napoli, otet balsamic organic si ulei de masline din Umbria si sunca uscata din Parma. Regiunea Emilia-Romagna produce, Parmigiano Reggiano, maturata 24 de luni, in timp ce pastele sunt preparate zilnic, chiar la bordul vasului.
La Terrazza este deschis in timpul zilei pentru micul dejun si masa de pranz. Pentru cina este necesara o rezervare in prealabil

vezi detalii »
Giovanni's Table
Utopia of the Seas

Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar

Indiferent daca participati la cina sau sarbatoriti o aniversare, Giovanni’sSM Italian Kitchen & Wine Bar ofera o experienta culinara autentica, cu preparate rustice italiene. Lasagna cu branza, Osso Bucco si pizza artizanala, toate livrate direct din cuptor. Savurati o seara de neuitat in interior sau in aer liber la prima Gio’s Terrazza, cu vedere la Boardwalk®. Pentru a va amplifica experienta, mergeti la barul de vinuri cu o selectie impresionanta de soiuri, perfect combinate cu un platou de mezeluri, sau pur si simplu incercati cocktail-uri clasice intr-o interpretare noua. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!