fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Khasab, Oman

KHS
COD PORT
LONGITUDINE
56.249915 0 '
LATITUDINE
26.204195 0 '
riali omanezi (OMR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Khasab, Oman

Khasab este un oras din vestul Musandamului si capitala peninsulei. Situat in varful peninsulei Musandam, micul oras Khasab este definit prin peisajul sau accidentat.
Khasab a fost izolat de restul regiunii pentru o lunga perioada de timp.
Constructia noului drum dintre Emiratele Arabe Unite a fost inceputa pentru a dezvolta infrastructura si a incuraja mai mult turismul si investitile.
In Khasab, Oman, aveti sansa de a urca intr-o barca traditional dhow pentru a admira cel mai spectaculos fiord al zonei.
Stancile de calcar turnate contrasteaza apele calme si turcoaz din “Norvegia Arabiei”.
Cautati delfinii, care sunt adesea vazuti inotand alaturi de barcile dhow.
Cand barca dhow ancoreaza, puteti merge sa inotati in apele calde sau pur si simplu sa va relaxati si sa admirati privelistile uluitoare.
Orasul este situat intre munti. Vizitati Castelul Khasab, construit de portughezul in anii 1600. In interiorul castelului exista un muzeu care recreeaza viata din acea perioada.
Apoi delectati-va in magazinele mici din piata trtaditionala, plina de viata, din centrul orasului.
Termina-ti ziua relaxandu-te pe plaja Khasab sau pleacatti cu barca cu panze, traditionala b dhow pentru a vedea o delfinii care locuiesc in aceste ape.
Este foarte popular pentru locuitorii din Dubai sa isi petreaca weekendul in Khasab sau sa viziteze Khasab in drumul lor spre Muscat.

ce sa vizitez?

O plimbare cu barca dhow de-a lungul liniei de coasta si fiordurile din Musandam, fearmeca pemajoritatea . Apele calde ofera ocazia de a vizionar delfinii care par sa nu se opreasca vreodata. Cand barca dhow ancoreaza, puteti merge sa inotati in apele calde sau pur si simplu sa va relaxati si sa admirati privelistile uluitoare.
Construirea fortului Khasab a fost facuta de catre portughezi in secolul al XVII-lea. Arhitectura istorica si unica a castelului Khasab din capitala si frumosul fort Bukha situat la 30 km distanta de Khasab, reprezinta un obiectiv important de vizitat. Puteti afla multe despre istoria si traditia regiunii alaturi de ghizii turistici si puteti face fotografii care sa dainuie ca amintire. Castelul se afla in centrul orasului, vizavi de hipermarketul Lulu unde veti gasi o multime de lucruri traditionale vechi.
Un vehicul puternic va poate conduce, de asemenea, pana la tarmurile Musandam, care ofera toata aventura safari pe care v-ati putea-o dori. Drumul de munte de pe latura estica a peninsulei ofera cele mai spectaculoase privelisti.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Khasab, Oman

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele de croaziera acosteaza in larg si ambarcatiuni tender aduc clientii la mal. Docul se afla la 5 km distanta de centul orasului. Sunt autobuze care fac legatura dintre port si oras, insa orasul are putine de oferit. Va recomandam sa luati excursi organizate de pe vasul dumneavoastra de croaziera.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Khasab, Oman

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!