fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Kuala Lumpur, Malaezia

KUL
COD PORT
LONGITUDINE
101.688132 0 '
LATITUDINE
3.137419 0 '
ringgit malaezian (MYR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Kuala Lumpur, Malaezia

Capitala Malaeziei are un farmec aparte care atrage mii de vizitatori din intreaga lume. Cutreierati strazile orasului, admirand frumoasele peisaje si obiective turistice. Puteti face o plimbare intr-una din pietele specifice ale orasului pentru a experimenta diversitatea culturii asiatice.

ce sa vizitez?

Muzeul de Arta Islamica Malaezia este gazduit de o cladire la fel de impresionanta precum colectiile sale. Aici veti putea admira obiecte de arta decorative islamica aduse din intreaga lume: textile fabuloase, covoare, bijuterii sau piese ceramice. O camera din Damasc din secolul al XIX-lea cu decoratiuni din foita de aur este preferata vizitatorilor.
Turnurile gemene Petronas au fost construite ca sediu central al companiei de gaz Petronas. Semanand cu doua rachete de argint, reprezinta alegoria perfecta pentru dezvoltarea Kuala Lumpur de la orasul minier si pana la metropola secolului al XXI-lea. Sunt cele mai inalte turnuri gemene din lume, au 88 de etaje, iar planul la sol are forma unei stele cu 8 laturi inspirata din tiparele arabe. Biletele se vand foarte repede, planificati din timp o vizita in acest loc.
Pesterile Batu se afla in nordul orasului si reprezinta un sistem de pesteri de formatiune calcaroasa. Aici s-au construit frumoase temple Hindu, altare si lucrari de arta iar intrarea in aceasta zona este marcata de marea statuie aurita a unui zeu hindus. In jurul pesterilor sunt multe maimute iar in acest loc sunt atrasi multi practicanti de escalada. In Pestera Ramayana sunt expuse picturi frumoase si scene din viata zeilor hindusi. Pentru a vedea pestera cea mai mare, pestera Catedrala, si pentru privelisti uimitoare va trebui sa urcati toate cele 272 de trepte.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Kuala Lumpur, Malaezia

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele de croaziera ancoreaza in portul Port Klang aflat la circa 50 km de orasul Kuala Lumpur si la 10 km de orasul Port Klang. Statia de autobuze si taxiuri se afla la circa 1 km in afara portului. Traficul pana in Kuala Lumpur este aglomerat si recomandam vizitarea orasului prin intermediul unei excursii organizate.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Kuala Lumpur, Malaezia

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!