fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Harwich, Anglia, Marea Britanie

  • Porturi
  • Harwich, Anglia, Marea Britanie
LGW
COD PORT
LONGITUDINE
1.2799105 0 '
LATITUDINE
51.94468 0 '
lira sterlina (GBP)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Harwich, Anglia, Marea Britanie

Portul Harwich este o destinatie importanta pentru iubitorii de istorie. Este locul unde puritanii englezi care au colonizat America au construit faimoasa nava Mayflower si de unde capitanul acesteia Christopher Jones a pornit in calatorie peste ocean. Vizitati locul unde se construieste acum o replica a acestei nave ce va comemora 400 de ani de la acest indraznet voiaj. Redoubt este un fort circular din timpul lui Napoleon construit pentru a proteja portul de amenintarea invaziilor. O parte din acest fort este acum un muzeu militar. Mergeti in timp cu un secol in urma in epoca de aur a cinematografiei vizitand Electric Palace Cinema, unul dintre cele mai vechi cinematografe care inca mai are ecranul din timpul erei filmelor mute, camera originala de proiectie dar si ornamentele de pe fatada intacte; aici inca se mai proiecteaza filme pe toata perioada anului.

ce sa vizitez?

Muzeul Felixstowe este situat pe coasta Suffolk. Peninsula Landguard gazduieste o rezervatie naturala de 33 de hectare, desemnata un sit de interes stiintific special. Plantele rare, pasarile migratoare si fortificatiile militare fac din Landguard un loc unic si captivant de vizitat. Departe de tarm, rezervatia naturala este o adevarata necesitate pentru pasionatii de animale salbatice. Dincolo de Landguard, exista multe alte lucruri de vazut si de facut in Felixstowe. Gradini restaurate pe malul marii, Art on the Prom, Festivalul de carte Felixstowe 2017, muzica live si teatru, o strada plina de viata si privelisti uluitoare – Felixstowe este o destinatie obligatorie pentru orice vizitator al Suffolk.
Naze Tower este singura cladire de acest fel existenta. Turnul unic octogonal a fost construit in urma cu cateva sute de ani si a avut o serie de utilizari de-a lungul timpului. Fiti pregatiti pentru ca aveti un pic de urcat, deoarece exista mai multe etaje, dar merita sa vedeti privelistile uimitoare, mai ales de pe platforma de vizualizare. Majoritatea etajelor alcatuiesc acum o galerie de arta, care are trei expozitii pe an de lucrari ale artistilor din Anglia de Est. Sectiunea muzeala acopera istoria turnului si informatii despre geologia si ecologia locala, inclusiv problema eroziunii costiere. Dup ace veti urca toate cele 111 trepte, veti fi rasplatiti cu privelistile uimitoare catre fiecare punct al busolei. In zilele senine, puteti vedea pana la o incredibila 30 de mile distanta. Va fi ceva diferit atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.
Hanover Inn: este cel mai „traditional” pub de vizitat. Muzeul Maritim Harwich este situat in orasul vechi Harwich Green. Cladirea a fost odinioara un far. Fortul Roughs Sands: o mare relicva din timpul razboiului care dateaza din 1942. Turnul Roughs a fost construit in Tilbury Dock. Pplaja din Harwich este premiata pentru curatenie, cu standardul „Blue Flag”. Fortul Redoubt dateaza din 1810 si a fost construit pentru a apara portul si zona de invazia lui Napoleon. De asemenea, puteti vizita Muzeul Redoubt.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Harwich, Anglia, Marea Britanie

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Harwich este un oras portuar important din Marea Britanie. Portul este situat pe coasta de est a Angliei. Port Harwich se afla pe malul sudic al raului Stour, la aproximativ 1, 6 km in amonte de orasul Harwich care are o populatie in jur de 18 000 de locuitori. Ca port de croaziera, Harwich este un port important pentru plecarile dus-intors din Marea Britanie pe Marea Baltica (Fiordurile Norvegiene, Scandinavia si Rusia) si Insulele Britanice (in jurul Marii Britanii). Terminalul de nave de croaziera Harwich este usor accesibil din si catre Londra. Se poate ajunge cu masina / autobuzul pe soselele A12, A14 si A120. Timpul de calatorie daca folositi caile ferate este de aproximativ 1 ora (statia Harwich International pana la statia Victoria). Cel mai apropiat aeroport este Stanstead la aproximativ 80 km. Timpul de calatorie de la portul de croaziera la aeroporturile din Londra Heathrow si Gatwick este de peste 2 ore. Ca facilitati pentru vasele de croaziera, portul Harwich ofera: taxi, rent-a-car (Europcar Car, Van Hire) Punct de informare turistica de 24 de ore. La 10 minute de mers pe jos de portul de croaziera se afla mai multe puncte de vanzare cu amanuntul si un restaurant pub. Tarifele de taxi variaza intre 8 GBP si 235 GBP, in functie de destinatie si numarul de pasageri (pana la 4 sau 6).

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Harwich, Anglia, Marea Britanie

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!