fbpx

Prime C

Decorat in stil elegant, clasic, cu mobilier de lemn wenge, scaune de piele, lumina difuza si minunate privesti catre ocean, restaurantul ofera o gama larga de optiuni pentru servirea cinei, de la suculentele fripturi de vita la preparatele din fructe de mare proaspete. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Restaurant inclus pentru oaspetii cazati in apartamente.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Restaurant inclus pentru oaspetii cazati in apartamente.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Quantum of the Seas

The Cafe@Two70

Café @ Two70° este un restaurant, care ofera o varietate de sandvisuri calde, salate, supe si multe altele.
Deschis pentru mic dejun si pranz.

vezi detalii »
Icon of the Seas

Surfside Bites

Cu arome dulci si sarate si mixuri gustoase, Surfside BitesSM este o oprire rapida pentru a va reincarca atunci cand sunteti pe fuga. Gasiti floricele si hot-dog imediat ce iesiti de la Splashaway BaySM. Reincarcati-va dupa distractia de la PlayscapeSM cu un burger si mac and cheese. Premiati-l pe cel mai bun jucator de la Arcade cu prajituri de ciocolata si gogosi cu scortisoara si zahar.
Situat pe puntea 7, in zona Surfside, Surfside BitesSM ofera gustari rapide pentru mic dejun si pranz.

vezi detalii »
Celebrity Apex

Restaurantul Eden

In cursul diminetii, Eden este un loc relaxant. Atmosfera va invita sa priviti orizontul, prin lumina suava a diminetii. Fiecare spatiu este deschis pentru a descoperi. Eden Café ofera o mare varietate de bauturi si gustari pentru mic dejun. Luminoase si aerisite, cele trei punti de ferestre va conecteaza cu marea. Lookout Points, confortabile si luxos mobilate, ofera locul perfect pentru a va relaxa, la orice nivel alegeti sa stati.
Eden dupa-amiaza, devine un loc distractiv in care se da startul unei atmosfere sociale. Alaturati-va cursurilor culinare, invatati trucuri noi pentru prepararea celor mai savuroase cocktailuri si improspatati-va cunostintele despre vinuri, prin intermediul degustarilor si seminariilor de la bord. Sunetele ambientale si spectacolele muzicale incep sa va incite si mai mult simturile. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi).

Seara, Eden va intampina cu o experienta inegalabila de arta la superlativ, delicii culinare si viata de noapte vibranta. Energia revine in interior, cand privelistile exterioare se estompeaza in intuneric. Eden, noaptea, se transforma intr-un extravagant mix de fascinatie senzoriala si magie sociala.
Restaurantul Eden va ofera o calatorie culinara unica si personala, care va rasfata toate simturile. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi).

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!