fbpx

The Cafe@Two70

Café @ Two70° este un restaurant, care ofera o varietate de sandvisuri calde, salate, supe si multe altele. Deschis pentru mic dejun si pranz.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Xploration

Restaurant Principal si Al Fresco

Este locul unde puteti servi in fiecare zi, micul dejun in regim bufet (cu oua sau omleta facute la cerere), pranzul si intr-o combinatie de à la carte / bufet , cina. Detine o capacitate de 16 locuri.
De asemenea, in zona Al Fresco, va puteti savura micul dejun, pranzul cu bauturi si muzica, sub baldachin, in aer liber. In noptile speciale, bucurati-va de cina sub stele.

vezi detalii »
Park Café
Icon of the Seas

Park Cafe

Park Cafe este o cafenea situata „al fresco” langa Central Park si care ofera salate preparate pe loc, panini, sandvisuri delicioase, clatite si cafea. Nu ratati “Kummelweck”, sandvisul din carne de vita – favoritul oaspetilor.
Deschis pentru mic dejun, pranz, si gustari.
Tinuta: casual.

vezi detalii »
Pe vasele Celebrity
Celebrity Reflection

The Lawn Club Grill

The Lawn Club® Grill va va incanta cu aromele imbietoare ale unui gratar in aer liber si va va uimi cu alura sa cosmopolita. Oaspetii au posibilitatea de a-si prepara singuri mancarea la gratar, daca doresc acest lucru. Pentru masa de pranz este deschis numai intr-o singura zi pe mare, iar in fiecare seara este deschis pentru cina. Se aplica o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!