fbpx

Windjammer Marketplace

La Windjammer Marketplace se pot servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet cu autoservire. Un pavilion culinar care invita oaspetii sa exploreze lumea, preparat cu preparat. „Insulele” cu specialitati din intreaga lume, de la panini, sucuri fresh la deserturi delicioase si multe alte preparate, care se schimba zilnic. Aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor, iar in timpul micului dejun puteti servi lapte, sucuri de portocale, mere sau fructe tropicale. Mesele nu sunt fixe, oaspetii se pot aseza unde doresc in functie de disponibilitate.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Adventure of the Seas

Restaurantul Principal

Desfasurat pe 3 punti, Restaurantul principal ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Meniul este “à la carte”. Programul flexibil “My Time” va ofera posibilitatea de a lua cina la orice ora doriti, in intervalul orar 18.00 – 21.30.
Preparatele sunt prezentate intr-o maniera perfecta si sunt incredibil de delicioase, fiind preparate dupa cele mai exigente standarde culinare.

Tinuta : smart casual.

vezi detalii »
Anthem of the Seas

The Cafe@Two70

Café @ Two70° este un restaurant, care ofera o varietate de sandvisuri calde, salate, supe si multe altele.
Deschis pentru mic dejun si pranz.

vezi detalii »
Oceanview café
Celebrity Edge

Oceanview Cafe

Aici se poate lua micul dejun, pranzul si cina in regim de bufet, cu autoservire. In acest restaurant, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor si, in plus, in timpul micului dejun puteti servi lapte si suc de portocale. In acest restaurant, mesele nu sunt fixe ca locatie, oaspetii se pot aseza unde doresc, in functie de disponibilitate. Tinuta: casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!