fbpx

Rooftop Garden Grill

Fie ca doriti sa serviti pranzul sau cina sub cerul instelat, restaurantul Rooftop Garden Grill este situat perfect in Gradina Rooftop. Descoperiti o locatie inedita, in aer liber si admirati cele mai incredibile privelisti ale oceanului, in timp ce savurati preparatele pregatite pe gratar. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi).

Disponibil pe vasele

Restaurantul nu este inclus in tarif. Necesita rezervare si se achita taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Silver Shadow

La Terrazza

La bordul acestui luxos vas de croaziera, o selectie din cele mai bune preparate italienesti sunt servite à la carte in restaurantul La Terrazza. Retetele autentice si cele mai proaspete ingrediente se imbina cu placerea de a fi la bordul acestui vas de lux – expresia aromata si distincta Silversea, a mostenirii italiene. La Terrazza foloseste mozzarella din Napoli, otet balsamic organic si ulei de masline din Umbria si sunca uscata din Parma. Regiunea Emilia-Romagna produce, Parmigiano Reggiano, maturata 24 de luni, in timp ce pastele sunt preparate zilnic, chiar la bordul vasului.
La Terrazza este deschis in timpul zilei pentru micul dejun si masa de pranz. Pentru cina este necesara o rezervare in prealabil

vezi detalii »
Room Service pe Celebrity Cruises
Celebrity Solstice

Room Service

Room service-ul este gratuit intre orele 6:00 – 23:00. De ce sa nu serviti micul dejun pe balconul din propria cabina? Puteti avea parte de un mic dejun continental sau un mic dejun complet, la cerere, in cabina, in intervalul orar 06:30 am – 10:00 am (va rugam sa verificati orele la bord). Pentru comenzile de room service in intervalul orar 23.00 – 06.00 , se aplica o taxa suplimentara de $4.95 / per comanda.

vezi detalii »
Liberty of the Seas

Pizzeria Sorrento’s

Daca sunteti in cautarea unei pizzerii in stilul celor de la New York, in cuptorul de la Pizzeria Sorrento’s gasiti mai mult decat atat. Puteti incerca creatii noi in fiecare zi: cu chorizzo, pizza Hawaii sau poate Pizza Florentina, cu cascaval si pepperoni, sau cel mai bine propria creatie, la comanda, din ingredientele preferate. Incercati o pizza speciala pentru intreaga familie, o felie cu branza si salam in viteza sau alegeti din specialitatile italiene din meniu. Pizzeria Sorrento’s ofera cate ceva pentru fiecare gust sau preferinte, gratuit.
Deschis pentru pranz, cina si gustari nocturne. Tinuta: casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!