fbpx

Restaurantul Magic Carpet

Atunci cand se afla pe Puntea 5, Magic Carpet devine o extensie in aer liber a restaurantului Raw on 5. Veti descoperi un restaurant casual, in aer liber, cu fructe de mare, unde puteti servi preparate atat din meniul de la Raw on 5 cat si din meniul propriu. Atunci cand aceste doua restaurante se intalnesc, locul devine ideal pentru a avea o experienta al fresco, de neuitat. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi). Pe puntea 2, devine platforma de acces catre exteriorul navei , pentru imbarcare / debarcare. De asemenea, are opriri la puntea 14, unde se afla zona de relaxare cu cabanele Edge si la puntea 16 , oferind o panorama deosebita.

Disponibil pe vasele

Restaurantul nu este inclus in tarif. Necesita rezervare si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Beyond

Restaurantul Principal Normandie

In stilul mult apreciatului restaurant cu specific Murano, prezent pe multe vase din flota Celebrity, Normandie ofera preparate specifice bucatariei contemporane franceze si o atmosfera care evoca romantismul primaverii la Paris, cu o paleta de culori care amintesc de ciresii infloriti. Aici veti gasi vinuri europene, cocktailuri unice, aperitive tentante si preparate delicioase. Este unul dintre cele patru restaurante principale si este inclus in tariful croazierei.

vezi detalii »
Freedom of the Seas, Navigator of the Seas, Oasis of the Seas, Odyssey of the Seas, Symphony of the Seas, Wonder of the Seas
Icon of the Seas

El Loco Fresh

Proaspat. Rapid. Autentic.
Faceti-va de cap si rasfatati-va papilele gustative cu aromele mexicane de la El Loco FreshSM.
Burrito din carne de vita, tacos din peste sau specialitatea casei, carnitas, pot fi incercate toate, la alegere, cu topping picant de salsa verde sau varianta clasica de sos Mole.
Innebunitor de delicioase!

vezi detalii »
Park Café
Icon of the Seas

Park Cafe

Park Cafe este o cafenea situata „al fresco” langa Central Park si care ofera salate preparate pe loc, panini, sandvisuri delicioase, clatite si cafea. Nu ratati “Kummelweck”, sandvisul din carne de vita – favoritul oaspetilor.
Deschis pentru mic dejun, pranz, si gustari.
Tinuta: casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!