fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Pointe des Gales, Reunion

RUN
COD PORT
55.2881296 0 '
LONGITUDINE
-20.923683 0 '
LATITUDINE
euro (EUR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Pointe des Gales, Reunion

Point de Galets este poarta de acces catre frumusetile insulei Reunion care se mandreste cu varfuri vulcanice, dealuri cu vegetatie luxurianta, strazi marginite de palmieri de-a lungul coastelor. Insula Reunion s-a format din activitatea a doi vulcani si de aceea este o destinatie ideala pentru cataratori datorita terenului variat, peisaje lunare cu multe cratere si varfuri destul de inalte. Delectati-va cu preparate din fructe de mare proaspete din Oceanul Indian, veti gasi peste tot specialitatea locala carri, o varianta locala a binecunoscutelor preparate tip curry.

ce sa vizitez?

Conservatorul Botanic National de la Mascarin aflat la cca 30 minute de mers cu masina si care adaposteste aproape 4000 de specii de plante locale adunate intr-o gradina de cca 3 hectare.
Cirque de Salazie este o caldera a unui vulcan stins, un sit din Patrimoniul Mondial UNESCO si una din zonele cele mai verzi de pe insula. Este locul podurilor care se balanseaza deasupra vailor adanci si largi dar si al cascadei Voile de la Mariee, cea mai spectaculoasa din Reunion.
Traseul de sub apa face parte din Rezervatia Naturala Marina care este un acvariu natural din Laguna Ermitage plin de vietuitoare marine diverse. Explorati acest traseu pe fundul oceanului pentru a vedea de aproape pestii si animalele in habitatul lor natural.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Pointe des Gales, Reunion

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

Posts not found

informatii
utile

Vasele de croaziera ancoreaza in portul Ponte de Galets iar pentru a traversa portul trebuie sa folositi autobuzul shuttle care va duce pana la intrarea in port. Acolo se gasesc de obicei taxiuri (tip microbuze sau minivan) care au afisate taxele si trasele pe care le fac la vedere.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Pointe des Gales, Reunion

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru