fbpx

Pachete de Internet Celebrity Cruises

Pachete internet Celebrity Cruises

Tarifele croazierelor Celebrity Cruises includ ca si beneficiu, un pachet de internet / persoana.

Astfel, oaspetii, confirmati cu ofertele Always Included si Elevate, au inclus in tarife pachetul de internet SURF iar cei cu oferta Indulge au inclus pachetul de internet STREAM.

Pasagerii care au pachetul SURF pot face un upgrade la STREAM, contra cost pe site-ul www.celebritycruises.com, in Cruise Planner (dupa ce au achitat croaziera integral) cu pana la 4 zile inainte de plecare sau la bordul vasului. Datele de logare le vor gasi in cabina, in ziua imbarcarii.

Pentru rezervarea la bordului vasului a pachetelor de internet STREAM, trebuie sa folositi cardul nominal primit (Celebrity Cruises SeaPass), pentru a inregistra in contul cabinei Dvs. costul utilizarii internetului. 

Pachetul de internet SURF

Pachetul de internet Surf ofera oaspetilor posibilitatea de a naviga pe internet, de a trimite e-mailuri si de a transmite mesaje text pe serviciile de mesagerie. Acestia pot ramane conectati prin functiile de baza ale Wi-Fi, dar nu vor putea sa transmita videoclipuri, sa trimita sau sa primeasca fotografii sau sa foloseasca tehnologii precum FaceTime sau Skype.

Pachetul de internet STREAM

Cu pachetul de internet Stream, oaspetii pot ramane conectati pe tot parcursul calatoriei, cu acces complet Wi-Fi. Acestia pot trimite mesaje sau chat video pe serviciile de mesagerie, pot naviga pe web, pot trimite e-mailuri, pot posta pe retelele de socializare si chat video in timp real. In plus, pot viziona videoclipurile, filmele, muzica si emisiunile preferate.

AZA_DG_2021