fbpx

celebrity cruises

pachete de internet

Creati-va amintiri la bordul vasului

Pachete de internet

Oaspetii, confirmati cu pachetele All Included, au inclus in tarife pachetul de internet SURF iar oaspetii din apartamente cu oferta The Retreat au inclus pachetul de internet STREAM.

Pasagerii care au pachetul SURF pot face upgrade la STREAM, contra cost pe site-ul www.celebritycruises.com, in Cruise Planner (dupa ce au achitat croaziera integral) cu pana la 4 zile inainte de plecare sau la bordul vasului. Datele de logare le vor gasi in cabina, in ziua imbarcarii.

Pentru rezervarea la bordului vasului a pachetelor de internet STREAM, trebuie sa folositi cardul nominal primit (Celebrity Cruises SeaPass), pentru a inregistra in contul cabinei Dvs. costul utilizarii internetului. 

Pachetul de internet SURF

Pachetul de internet Surf ofera oaspetilor posibilitatea de a naviga pe internet, de a trimite e-mailuri si de a transmite mesaje text pe serviciile de mesagerie. Acestia pot ramane conectati prin functiile de baza ale Wi-Fi, dar nu vor putea sa transmita videoclipuri, sa trimita sau sa primeasca fotografii sau sa foloseasca tehnologii precum FaceTime sau Skype.

Internet Celebrity Xcelerate pe
internet-cel

Pachetul de internet STREAM

Cu pachetul de internet Stream, oaspetii pot ramane conectati la Wi-Fi, pe tot parcursul croazierei. Acestia pot trimite mesaje sau pot discuta pe chat video, prin serviciile de mesagerie, pot naviga pe web, pot trimite e-mailuri, pot posta pe retelele de socializare si in chat video in timp real. In plus, pot viziona videoclipurile, filmele, emisiunile preferate si pot asculta muzica.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti