fbpx

Centrul Vitality Spa

Consultantii nostri din centrul spa va ajuta sa alegeti tratamentul optim in functie de ceea ce va doriti: de la oxigenari faciale, la masaje de aromaterapie si optiuni exotice precum Chakra cu pietre. Puteti sa va mentineti in forma cu aparatele ultramoderne pentru exercitii cardio si cursurile din centrul nostru de fitness precum Pilates, spinning si yoga pentru toate nivelurile.

Serviciu contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Spectacol Musical We Will Rock You pe Anthem of the Seas

We Will Rock You

Fenomenul muzical care a doborat recorduri timp de 12 ani la Dominion Theatre din Londra poate fi vazut la bordul vasului Anthem of the Seas. Avand in coloana sonora melodii faimoase din repertoriul formatiei Queen precum “Radio Ga Ga”, “I Want to Break Free”, “Bohemian Rhapsody” si bineinteles “We Will Rock You” acesta este campionul tuturor musicalurilor.

vezi detalii »
Sugar beach Copii pe Royal Caribbean International

Sprinkles

Situat in Chill Island se afla Sprinkles, unde va puteti bucura de inghetata moale gratuita pe tot parcursul zilei.

vezi detalii »
Ensemble Lounge pe Celebrity Cruises

Ensemble Lounge

Un lounge de legatura pentru restaurantele noastre cu specific, Ensemble Lounge este locul ideal pentru un aperitiv in drumul spre cina pefecta sau pentru un digestiv, inainte de culcare. Divertismentul live de la muzicieni de clasa mondiala si o multime de “imbracati pentru cina” fac din acest spatiu elegant,  un precursor integru sau o continuare a mesei.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!