fbpx

Empire Supper Club

Bucurati-va de experienta noului restaurant Empire Supper Club, aflat in zona Central Park®, aducand rafinamentul gustului si atmosferei vechiului New York, chiar la bord. Rasfatati-va intr-o seara de extravaganta, cu un meniu cu opt feluri de peparare ale bucatariei americane premium, atent prezentate, de la caviar la wagyu. Fiecare fel de mancare este combinat cu o bautura potrivita, care va ridica experienta la un nivel superior. Si fiecare detaliu este realizat cu atentie deosebita pentru a va oferi o noapte de neuitat. Totul, in timp ce o trupa trio eleganta va delecteaza cu interpretari deosebite si neasteptate ale melodiilor favorite moderne, pentru a va transporta intr-o era trecuta, de rafinament si glamour. Restaurant gourmet contra cost– disponibil pentru cina. Tinuta: fomala. Se solicita rezervare la My Royal Cruise sau prin aplicatia Royal App.

Disponibil pe vasele

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Royal Caribbean
Anthem of the Seas

Restaurantul Principal The Grande

The Grande este cel mai elegant dintre cele patru restaurante principale, unde fiecare seara este formala si, in acelasi timp, o ocazie speciala: regasiti eleganta opulenta a transatlanticelor de altadata, cu candelabre si ambianta luxurianta. The Grande este in acelasi timp clasic si atemporal. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

vezi detalii »
Icon of the Seas

Empire Supper Club

Bucurati-va de experienta noului restaurant Empire Supper Club, aflat in zona Central Park®, aducand rafinamentul gustului si atmosferei vechiului New York, chiar la bord. Rasfatati-va intr-o seara de extravaganta, cu un meniu cu opt feluri de peparare ale bucatariei americane premium, atent prezentate, de la caviar la wagyu. Fiecare fel de mancare este combinat cu o bautura potrivita, care va ridica experienta la un nivel superior. Si fiecare detaliu este realizat cu atentie deosebita pentru a va oferi o noapte de neuitat. Totul, in timp ce o trupa trio eleganta va delecteaza cu interpretari deosebite si neasteptate ale melodiilor favorite moderne, pentru a va transporta intr-o era trecuta, de rafinament si glamour.
Restaurant gourmet contra cost– disponibil pentru cina. Tinuta: fomala. Se solicita rezervare la My Royal Cruise sau prin aplicatia Royal App.

vezi detalii »
Celebrity Flora

Room Service

De ce sa nu serviti micul dejun pe balconul din propria cabina? Puteti avea parte de un mic dejun sau o cina, la cerere, in cabina. Room service –ul este 24 ore gratuit. Puteti avea serviciu complet de mic dejun, pranz si cina, la cerere, in cabina.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!