fbpx

SurfsideSM

Profitati la maximum de fiecare minut petrecut la Surfside℠ – cartierul dedicat familiilor. Tot ce v-ati dori pentru o distractie in familie nemaipomenita, se afla chiar aici, asa ca intregul Dvs. echipaj nu va dori niciodata sa plece. Deschideti portile aventurii la vastul aquaparc Splashaway Bay℠. Sau mergeti la piscina Water’s Edge pentru vederi de neegalat, infinite. Intre jocurile arcade si carusel, copiii isi pot crea propriul traseu pentru aventura in Playscape℠, prin alunecare sau escaladare. Bucurati-va de gustarile delicioase la locurile de servit masa din cartier. Copiii de toate varstele beneficiaza si de locuri de intalnire proprii la premiatul club Adventure Ocean® si la clubul pentru adolescenti Social 020, din apropiere.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Sky Observation Lounge pe Royal Caribbean International

Sky Observation Lounge

Un refugiu linistit in timpul zilei cu vederi panoramice la ocean, dar care se trezeste la viata pe timp de noapte, oferind o mixologie de cocktailuri, muzica live si dans.

vezi detalii »

Point & Feather Pub

Petreceti-va seara la Point & Feather, un pub englezesc cu halbe perfecte si un meniu complet nou de gustari delicioase. Provocati-va echipa la un joc de darts sau intr-un turneu palpitant. Luati loc oriunde va este comod – veti auzi melodia preferata indiferent unde va aflati: de la bar pana la Promenada Royal.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!