fbpx

Pearl Cafe

Amplasat langa ferestre largi, cu vedere panoramica la ocean, se afla Pearl Café. Opriti-va pentru o gustare rapida la orice ora din zi sau din noapte si faceti-va comozi. Veti gasi o selectie de sandvisuri proaspat prajite, salate gata preparate, dulciuri si multe altele pe care sa le savurati. In plus, aici gasiti colturi confortabil unde va puteti delecta citind cartea preferata sau admira peisajele splendide.

Disponibil pe vasele

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Anthem of the Seas, Quantum of the Seas, Ovation of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Odyssey of the Seas, Wonder of the Seas
Anthem of the Seas

Wonderland

Restaurantul fantezist Wonderland este bazat pe un stil de gatit post-modernist si categorizat mai degraba pe teme decat pe feluri de mancare. Wonderland include o varietate de arome, texturi, temperaturi si portii, prezentate intr-o maniera non-traditionala si creativa. Povestea incepe la deschiderea meniului, pentru a cauta elementul care va defineste – Vant, Gheata, Foc, Apa, Pamant, Vis – fiecare cu propria selectie de fantezii, in cantitati mici sau portii ce pot fi impartite cu prietenii. Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Spectrum of the Seas

Noodle Bar

Bucurati-va de demonstratii live ale bucatarului si de taiteii facuti zilnic, in aceasta locatie, Noodle Bar, situat in Grand Windjammer Marketplace. Este inclus in tariful croazierei.

vezi detalii »
Aquaspa Café
Celebrity Reflection

Spa Cafe

Este locul unde se poate servi micul dejun, pranzul si diverse snack-uri. Celebrity Cruises® a fost prima linie de croaziera, care a oferit un restaurant spa cu preparate, care sunt delicioase si sanatoase. Tinuta: casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!