fbpx

Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar

Indiferent daca participati la cina sau sarbatoriti o aniversare, Giovanni’sSM Italian Kitchen & Wine Bar ofera o experienta culinara autentica, cu preparate rustice italiene. Lasagna cu branza, Osso Bucco si pizza artizanala, toate livrate direct din cuptor. Savurati o seara de neuitat in interior sau in aer liber la prima Gio’s Terrazza, cu vedere la Boardwalk®. Pentru a va amplifica experienta, mergeti la barul de vinuri cu o selectie impresionanta de soiuri, perfect combinate cu un platou de mezeluri, sau pur si simplu incercati cocktail-uri clasice intr-o interpretare noua. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

Disponibil pe vasele

Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare. Disponibil in mai 2020.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Adventure of the Seas, Allure of the Seas, Anthem of the Seas, Brilliance of the Seas, Enchantment of the Seas, Explorer of the Seas, Freedom of the Seas, Grandeur of the Seas, Harmony of the Seas, Independence of the Seas, Jewel of the Seas, Liberty of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Oasis of the Seas, Odyssey of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas, Radiance of the Seas, Rhapsody of the Seas, Serenade of the Seas, Spectrum of the Seas, Vision of the Seas, Voyager of the Seas
Oasis of the Seas

Experienta Chef’s Table

Chef’s Table ofera o experienta epicuriana, destinata unui numar restrans de oaspeti, delectandu-va cu un meniu sofisticat compus din cinci feluri de mancare si degustare de vinuri. Cina servita la Chef’s Table reprezinta o adevarata initiere in arta gastronomica datorita bucatarului sef, care pregateste fiecare fel de mancare, explicand totodata tehnicile abordate precum si ingredientele si aromele utilizate. Apoi, somelierul dedicat va asocia fiecarui preparat culinar sortimentul de vin potrivit, pentru a va rasfata toate simturile. Deschis pentru cina. Tinuta: eleganta. Este necesara rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Ocean Grill FL pe Celebrity Cruises
Celebrity Flora

Ocean Grill

De la gratar pana la fructele de mare de cea mai buna calitate pentru pranz, la spectaculosul Cina sub stele, Ocean Grill este invidia oricarui restaurant de destinatie – pe uscat sau pe mare. Capacitate: 146 persoane. Tinuta : casual

vezi detalii »
Oceanview café
Celebrity Infinity

Oceanview Cafe

Aici se poate lua micul dejun, pranzul si cina in regim de bufet, cu autoservire. In acest restaurant, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor si, in plus, in timpul micului dejun puteti servi lapte si suc de portocale. In acest restaurant, mesele nu sunt fixe ca locatie, oaspetii se pot aseza unde doresc, in functie de disponibilitate. Tinuta: casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!