fbpx

Social 020

e Icon of the Seas℠, tinerii intre 13 si 17 ani beneficiaza de un spatiu exclusiv al lor si libertatea de a alege modul in care isi petrec timpul la bord. Social020 este locul lor de intalnire, cu muzica, o gama variata de filme si o multime de locuri confortabile in care sa se relaxeze cu prieteni noi. In plus, jocul este mereu activ cu competitiile de foosball si cele mai noi console.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Amber Oak English Pub pe Ovation of the Seas

Amber & Oak English Pub

Un pub englezesc, care serveste diverse tipuri de bere, printre care Amstel, Budweiser, Coors, Corona, Stella Artois, diverse tipuri de cidru si de ceai englezesc, contra cost.

vezi detalii »

Cups & Scoops

Bucurati-va din plin de dulciuri si de diverse specialitati de inghetata la magazinul Cups & Scoops.Acum va puteti satisface pofta de dulce cu toate bomboanele din lume, pe langa alte cateva surprize invelite in zahar, in cea mai dulce locatie de pe mare.Produsele se pot achizitiona, contra cost.

vezi detalii »

Barul Bubbles

Faceti-va vacanta efervescenta la Bubbles, un nou bar cu sampanie in inima parcului Central Park®. Comandati la sticla sau la pahar – intotdeauna este momentul perfect pentru un brut rece. Incepeti dimineata cu o mimoza sau un Bellini stralucitor. Sarbatoriti momentele importante sau cotidiene cu un turn de sampanie stralucitor. Si toate acompaniate de sunetele Jazz in the Park.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!