fbpx

Cafeneaua Rye & Bean

De la cafelele clasice la cocktailurile cu infuzie de cafea, toate, va vor inviora noptile. Incepeti zilele si incheiati serile la Rye & Bean, o cafenea transformatoare, mixul perfect pentru o iesire placuta dimineata sau un bar plin de viata seara. Fie ca preferati o cafea flat white sau un espresso martini, va veti surprinde sorbind privelistile proaspete din AquaDomeSM, din zori pana la ultima picatura.

Meniu " a la carte" contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Bauturi pe

Barul Sky

Un bar in aer liber, cu vedere la piscina aflata pe aceeasi punte, Sky Bar va ofera momente racoritoare pe timpul zilei dar si evenimente tematice pe timpul serii.

vezi detalii »

Cafeneaua Starbucks

Fie ca doriti o ceasca de cafea dimineata, un Caramel Macchiato, un racoritor Frappuccino sau o prajitura tentanta, va puteti bucura de produsul favorit Starbucks® chiar la bordul vasului.Meniul este ” à la carte”, contra cost.

vezi detalii »

VOOM

VOOM este cel mai rapid internet pe mare si permite oaspetilor de la bord sa ramana conectati la internet la fel ca pe uscat: sa urmareasca filme si videoclipuri pe YouTube, sa asculte muzica, sa impartaseasca impresii de vacanta in timp real pe Instagram sau Facebook si sa comunice cu prietenii si familia prin intermediul aplicatiilor Skype sau Facetime, la viteze nemaintalnite pana acum pe un vas de croaziera.
Disponibil in 2 variante:
pachetul SURF si pachetul SURF + STREAM.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!