fbpx

Sugar Beach

Bucurati-va din plin de dulciuri si de diverse specialitati de inghetata la magazinul Sugar BeachSM. Acum va puteti satisface pofta de dulce cu toate bomboanele din lume, pe langa alte cateva surprize invelite in zahar, in cea mai dulce locatie de pe mare. Produsele se pot achizitiona, contra cost.

Produsele se pot achizitiona, contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Bar Trellis pe Royal Caribbean International

Barul Trellis

Seara, plimbati-va de-a lungul aleilor din Central Park®. Printre miile de plante tropicale si ziduri vii care se inalta deasupra capului, se ascunde Barul Trellis. Acest refugiu incantator are un meniu complet nou de aperitive elegante, foarte originale, perfect potrivite inainte de cina. Combinat cu toate cocktailurile artizanale, fiecare preparat delicios este adus la perfectiune – cel mai bine poate fi savurat sub cerul instelat.

vezi detalii »
Cloud Nine pe Freedom of the Seas

Barul Cloud Nine

Simtiti – va excelent in barul Cloud Nine – partea relaxanta a salonului Viking Crown, unde puteti sa discutati cu prietenii, sa va bucurati de moment.

vezi detalii »
Café Al Bacio pe Celebrity Edge

Il Secondo Bacio

Specialitati de cafea si sucuri proaspat stoarse, intr-un decor minunat, langa Oceanview Café, toate la ” Il Secondo Bacio”. Capacitate: ~54 persoane

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!