fbpx

Spotlight Karaoke

Alegeti-va melodia si luati microfonul – este timpul sa straluciti la Spotlight Karaoke. Cu o selectie de mii de melodii populare si toti ochii atintiti asupra dvs., acesta ar putea fi momentul in care lumea va descoperi o nou vedeta. Intrati in lumina reflectoarelor sau sustineti-va prietenii superstaruri – puteti chiar inchiria o sala privata pentru un spectacol cu cei mai apropiati fani. Asigurati-va sa va relaxati corzile vocale pentru o seara care merita un bis.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

1400 Lobby Bar

Proiectat in stil vintage, pentru a lasa o impresie trainica, 1400 Lobby Bar este noul loc de intalnire la bordul vasului. Acest bar va aduce cel mai aproape de valurile marii pentru ca Promenada Royal este pentru prima data deschisa, in aer liber. Asezati-va confortabil si absorbiti energia vibranta din interiorul vasului sau savurati o bautura in briza relaxanta a marii. Rasfatati-va cu cocktail-uri de lux inspirate din istoria contructiei vaselor, concepute de binecunoscutul mixolog Tony Abou-Ganim.

vezi detalii »

Jacuzzi

Relaxarea in aer liber capata un nou inteles la jacuzzi, cu un pahar de racoritoare si vederi superbe ale arhipelagului Galapagos.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!