fbpx

Centrul de Fitness

Pentru o portie de endorfina va asteptam la centrul nostru de fitness, cu o selectie bogata de activitati, printre care yoga si spinning. In cazul in care doriti sa va antrenati in propriul ritm, va invitam la sala de gimnastica, dotata cu aparate ultramoderne.

Activitate inclusa in tariful croazierei. Anumite clase de fitness sunt contra cost si necesita rezervare in avans.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Laser Tag Escape Room Battle Planet Z pe Royal Caribbean International

Laser Tag: Battle for Planet Z

Adrenalina. Emotie. Aventura.
Incercati o repriza de laser tag pe mare, asa cum nu s-a mai vazut.
Intr-o indepartata galaxie, intr-un viitor nu foarte apropiat, doua forte sunt gata sa se confrunte. Alegeti-va tabara, luati-va pistolul cu laser si pregatiti-va pentru o experienta stelara epica.
Tehnologia de ultima generatie si efectele speciale va vor transpune in arena laser in timp ce familia, prieteni si dusmanii se lupta pentru soarta ultimei planete din galaxie.
Activitate inclusa in tariful croazierei. O experienta de 15 – 20 minute, organizata in interiorul Studio B. Capacitate maxima: 16 participanti (participantii se pot grupa sa joace 8 contra 8 sau fiecare pentru sine).

vezi detalii »
Michaels Club pe Celebrity Cruises

Captain’s Club

Birou de informare al programului de loialitate Captain’s Club. Acest club exclusivist dispune de servicii Concierge, o selectie actuala de ziare, reviste si carti, un bar semirotund cu scaune si canapele din plus. Aici se poate servi micul dejun continental si se pot consuma gratuit bauturi pe durata intregii zile. Iar seara se servesc cocktailuri si gustari.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!