fbpx

Central Park

Pe Icon of the SeasSM, veti gasi cel mai luxuriant Central Park® de pana acum – unde peste 13.000 de plante tropicale se unduiesc de-alungul aleilor si urca pana la inaltimea puntii 5. Locatii intresante se ascund aici – de la restaurante elegante cu meniuri rafinate si baruri racoroase la magazine luxoase. Plimbati-va prin aceasta oaza naturala in aer liber si opriti-va la Bubbles, un nou loc destinat iubitorilor de sampanie. Sau la Lou’s Jazz ‘n Blues pentru muzica jazz.

Activitate inclusa in tariful croazierei. Accesul in unele restaurante sau cafenele poate fi contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Capsula North Star

O minune inginereasca de forma unei bijuterii care va ridica lent pana la 90m deasupra nivelului marii si de unde veti putea admira oceanul, vasul si destinatiile vizitate.
Se impune inaltimea minima 1,22 m si greutatea maxima acceptata 136 kg.
Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de intrare pentru itinerariile cu plecare din Marea Britanie, China, Singapore, Caraibe, Alaska si Australia. Taxele variaza in functie de itinerariu si se pot modifica.

QUANTUM OF THE SEAS® UPDATE
Capsula North Star de la bordul vasului Quantum of the Seas momentan nu este functionala. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

vezi detalii »
Pe Royal Caribbean International

Playmakers Sports Bar & Arcade

Petreceti momente extraordinare la Barul PlaymakersSM, unde victoria este cuvantul cheie.
Vizionati meciul echipei favorite de acasa, pe unul dintre numeroasele ecrane din sala, incercati propriile manevre legendare la jocurile de la arcada sau degustati deliciile zilei, la alegere intre aripioare, creveti in crusta de porumb, mini hamburgeri sau specialitatea noastra, burgerul Playmakers, toate insotite de bere la draft, rece ca gheata.

vezi detalii »
Sky Observation Lounge pe Royal Caribbean International

Sky Observation Lounge

Un refugiu linistit in timpul zilei cu vederi panoramice la ocean, dar care se trezeste la viata pe timp de noapte, oferind o mixologie de cocktailuri, muzica live si dans.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!