fbpx

Playmakers Sports Bar & Arcade

Fiecare seara este castigatoare pe noul Icon of the Seas. Incercati o runda de darts. Adunati puncte impreuna la un joc de biliard, la fotbal de masa sau acceptati o provocare cu aripioare la Playmakers Sports Bar & Arcade. Indiferent cum va place sa va distrati, start joc! Cu un meniu bogat, orice ati comanda la Playmakers Sports Bar & Arcade – veti gastiga. Si in timp ce savurati un Playmakers Burger sau la Touchdown Sundae, puteti urmari in direct echipa preferata de acasa, pe zeci de ecrane sau puteti concura cu prietenii in sala de jocuri.

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi a la carte. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Discovery Lounge

Pe langa seminariile tinute de echipa noastra de naturalisti, la Discovery Lounge puteti socializa, va puteti relaxa si bucura de divertismentul nostru sau puteti conversa cu ceilalti exploratori de la bordul vasului.

vezi detalii »

The Vista

Relaxarea in aer liber capata un nou inteles la The Vista, in jacuzzi sau in una din cabane, cu un pahar de racoritoare. Zona de relaxare South Beach este locul perfect pentru a va bucura de razele soarelui ziua sau pentru a savura un cocktail in timp ce observati cerul instelat pe timp de noapte.

vezi detalii »
Galerie arta pe Celebrity Cruises

Galerie de arta

Rafinament si extravaganta este ceea ce veti experimenta in galeria noastra de arta pe mare. Participati la licitatiile de arta organizate la bord sau achizitionati un suvenir irezistibil care sa va aminteasca mereu de minunata vacanta de pe croaziera.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!