fbpx

Solarium

Solariumul, dedicat in exclusivitate adultilor (varsta minima 18 ani), cu piscina exterioara si zona de relaxare, acoperite cu trei acoperisuri de sticla, este locul perfect pentru o baie racoritoare sau un jacuzzi relaxant.

Acces inclus in tariful croazierei. Varsta minima: 18 ani.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Bionic Bar pe Royal Caribbean International

Bionic Bar

Barul Bionic este locul unde mixologia se intalneste cu tehnologia la acest bar robotic-primul de acest fel la bordul unui vas de croaziera. Cu o precizie de laser aceste brate robotice lucreaza in sincronizare perfecta pentru a crea cocktail-uri care energizeaza si incanta.

vezi detalii »

Marina

Marina este un concept nou in flota Celebrity Cruises® si a fost inspirat din Arhipelagul Galapagos. Situat pe puntea 3, Marina este punctul de acces la bordul vasului, locul unde oaspetii se vor simti ca si cum s-ar imbarca intr-o aventura de o saptamana la bordul unui iaht. Suficient de spatioasa incat sa gazduiasca 36 de oaspeti, locatia se afla la nivelul apei, de unde oaspetii vor pasi direct in barcile Zodiac pentru a pleca sa exploreze insulele sau unde se pot bucura de privelisti unice, la nivelul marii. Exista si o zona in care se afla toate accesoriile necesare pentru activitatile din timpul zilei: costum pentru scufundari, masti, tub pentru snorkeling si veste de salvare, precum si o zona de dus cu prosoape plusate.

vezi detalii »

The Safari Club

Un spatiu de divertisment cu patru cluburi diferite: Clubul de biliard Bombay, Jakarta Lounge, Singapore Sling’s si Calcutta Card Club, toate pline de distractie.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!