fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Papagayo, Costa Rica

PGO
COD PORT
LONGITUDINE
-85.65501 0 '
LATITUDINE
10.640155 0 '
colon costa rican (CRC)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Papagayo, Costa Rica

Situata in coltul de nord-vest al Guanacaste, Peninsula Papagayo este un centru de lux dezvoltat recent in Costa Rica.
Golful Papagayo se afla la aproximativ trei kilometri nord de Playa Hermosa intr-o regiune prevazuta cu o crestere economica imensa.
Papagayo este un oras de plaja, spre deosebire de oricare altul; de fapt, nu este deloc un oras!
Zona este numita pentru golful uimitor care margineste plaja, dar nu exista niciun oras oficial.
Golful Papagayo este foarte frumos. Daca doriti sa va indepartati de oameni si sa experimentati natura in Costa Rica, aceasta este o zona minunata pentru a explora.
Aici puteti gasi Parcul National Santa Rosa si Parcul National Rincon de la Vieja.
Peninsula Papagayo este refugiul de coasta din America Latina care ofera o apropiere de natura si caminul a patru situri ale Patrimoniului Mondial certificate de UNESCO.
Plajele Papagayo respecta majoritatea cerintelor asupra carora este de obicei apreciata o plaja buna. Calitatea apei, privelistile, nisipul si prezenta limitata a tantarilor si a altor daunatori sunt probabil cele mai specificate criterii.
In timp ce multe dintre plajele Guanacaste sunt ravnite de surferi, cele de pe Golful Papagayo sunt protejate, ceea ce le face minunate pentru familiile cu copii.
Toate plajele din Costa Rica sunt publice, dar pentru ca Peninsula este inchisa, plajele de aici sunt mai retrase.
Apusurile de soare spectaculoase sunt o componenta prezenta in peisajul de-a lungul coastei Pacificului din Golful Papagayo.
De la apele calme pana la cele mai fine plaje de nisip, panorame magnifice, Papagayo este o destinatie perfecta pentru a va bucura de natura si a va relaxa.

ce sa vizitez?

O bijuterie ascunsa in Golfo de Papagayo din nordul Guanacaste. Ofera privelisti uluitoare, apa cristalina, maimute care se joaca, un mediu linistit.Toate acestea fac aceasta plaja perfecta pentru familii. Cea mai frumoasa parte a experientei de pe plaja Nacascolo este fauna salbatica. Fiti pregatiti sa aduceti toate cele necesare pentru timpul pe care doriti sa il petreceti pe plaja.
Parcul de aventura si apele termale Vandara surprinde cele mai bune dintre atractii si le combina intr-un singur parc. In parc puteti beneficia de o experienta de calarie, tur cultural pentru a cunoaste cele mai importante aspecte ale culturii din Costa Rica, un tobogan de apa, o baie revitalizanta cu noroi mineral si, bineinteles, relaxarea la izvoare termale vulcanice naturale.
Singura eruptie istorica a vulcanului Miravalles a fost o explozie minora de aburi in 1946. De fapt, cele mai mari campuri geotermale din Costa Rica sunt situate in zona inconjuratoare a vulcanului Miravalles. La putin mai putin de 50 de kilometri de aeroportul international Liberia, Miravalles este foarte usor de vizitat S-ar putea sa nu fie cel mai cunoscut vulcan din Costa Rica, dar merita cu siguranta o vizita!

STIATI CA PUTETI VIZITA

Papagayo, Costa Rica

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Golful Culebra (Bahia Culebra) este situat in nordul Golfului Papagayo. Super iahturile si vasele de croaziera de dimensiuni mai mici acosteaza la Marina Papagayo.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Papagayo, Costa Rica

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!