fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Hydra, Grecia

HYD
COD PORT
LONGITUDINE
23.46521 0 '
LATITUDINE
37.35174 0 '
euro (EUR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Hydra, Grecia

Primul lucru pe care turistii il observa in frumoasa insula Hydra este linistea si calmul datorat lipsei de masini, motociclete si alte autovehicole, deplasarea pe insula se face cu magarusi sau cu taxiuri pe apa. Frumusetea romantica a insulei atrage celebritati, artisti si scriitori iar de doua ori pe an Clubul Nautic Hydra organizeaza o regatta care atrage multe iahturi in zona pentru un plus de glamour. Turistii sunt atrasi aici de plajele minunate cu ape linistite si curate dar si de orasul cu stradute pline de flori de bougainvillea, cladiri cu arhitectura neoclasica si biserici frumos impodobite.

ce sa vizitez?

Muntele Eros si Manastirea Profetului Ilie se afla la o inaltime de circa 650 m deasupra orasului si urcusul este destul de solicitant, dar privelistea din varf nu are egal.
Muzeul Arhivelor Istorice este gazduit de un frumos conac din piatra cu tema nautica si unde sunt expuse documente din istoria maritima a insulei, o colectie impresionanta de replici ale vapoarelor, piese de imbracaminte, sabii si o urna din argint care adaposteste inima eroului local, Amiralul Miaoulis.
Se spune ca principala biserica din Hydra, in stil bizantin, situata in centrul complexului portuar, a fost construita de o maicuta in 1643 insa in 1774 a fost distrusa de un puternic cutremur. Arhitecti venetieni au reconstruit biserica si cele doua turnuri de marmura ale caror interioare adapostesc fresce splendide, icoane din aur si argint si decoratii ortodoxe foarte elaborate.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Hydra, Grecia

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele de croaziera raman ancorate in larg si pasagerii sunt transportati la tarm cu ambarcatiunile tender chiar in centrul orasului unde se pot deplasa foarte usor pe jos sau cu magarusii.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Hydra, Grecia

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!