fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Port Vendres, Franta

VEN
COD PORT
LONGITUDINE
3.111498 0 '
LATITUDINE
42.518385 0 '
euro (EUR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Port Vendres, Franta

Port Vendres este situat pe coasta stancoasa a Marii Mediterane denumita si Coasta Vermeille, aproape de granita cu Spania. Aici muntii se intalnesc spectaculos cu marea formand un peisaj natural minunat. In zona sunt plaje cu nisip, golfuri pietroase, mare minunata pentru inot si activitati subacvatice. Calatoriti in afara orasului pana la varful Turnul Madeloc inalt de 650 m ca sa admirati privelistea magnifica a coastei catalane sau faceti plimbari prin podgoriile pitoresti. Bucurati-va de un pranz excelent cu fructe de mare impreuna cu vinul faimos al acestei regiuni, Collioure.

ce sa vizitez?

Podgoriile atrag vizitatori pentru a degusta faimoasele vinuri ale zonei. Cele mai cunoscute sunt la Banyuls-sur-Mer dar merita incercate si cele din Collioure si Port vendres.
Portul colorat este un loc placut pentru o plimbare si pentru a admira Reduta Fanal si Reduta Bear construite ca linii de aparare ale portului in secolul 17 la cererea regelui Ludovic al XVI- lea.
Plajele din Port Vendres se afla la circa 3 km de centrul orasului. Cele mai cunoscute se gasesc in frumosul Golf Pauliles. Cei care doresc mai multa intimidate si liniste pot merge pe micile plaje dintre stancile coastei.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Port Vendres, Franta

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Portul de croaziere se afla la circa 1, 5 km de centrul orasului. Vasele mai mari raman in larg si transporta pasagerii in port cu ambarcatiunile tender. Un tren turistic care are oprire aproape de cheiul de croaziere face un traseu pana la Collioure si alte podgorii din zona.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Port Vendres, Franta

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!