fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Geraldton, Australia

GET
COD PORT
LONGITUDINE
114.594 0 '
LATITUDINE
-28.7745 0 '
dolar australian (AUD)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Geraldton, Australia

Coasta Batavia din Vestul Australiei are kilometri de plaje cu nisip alb fin, ape de smarald si cateva orase fermecatoare, dintre care unul este Geraldton. Gero, asa cum il numesc localnicii este mangaiat de soare si vanturi devenind capitala de surf a Australiei. De aici puteti face o eco-croaziera catre Insulele Abrolhos, un frumos arhipelag care gazduieste peste 90 de specii de pasari si unde puteti admira leii de mare si hrani cu mana, uriasii pesti Sampson. Sau plonjati in apele cristaline catre epava Batavia, una dintre numeroasele nave esuate in zona atolilor inconjurati de recifuri.

ce sa vizitez?

Cu vedere la Oceanul Indian, Muzeul din Geraldton sarbatoreste bogata mostenire a pamantului, marii si oamenilor din regiunea Mid West. Descoperiti formele de teren antice, istoria si cultura Yamaji, precum si peisajele naturale unice ale regiunii si mediul marin. Bogatiile arheologice de la patru naufragii olandeze – Batavia, Gilt Dragon, Zuytdorp si Zeewijk, sunt dezvaluite in Galeria Shipwrecks. Daca doriti va puteti alatura unui tur ghidat, prezentat zilnic la ora 11.30. Puteti observa epavele HMAS Sydney (II) si HSK Kormoran , chiar daca acestea se afla in present la peste 2.500 de metri adancime pe fundul oceanului, iar in From Great Depths esista si o expozitie in miscare si un film 3D.Magazinul Muzeului are o gama larga de suveniruri, cadouri si obiecte educationale potrivite tuturor varstelor si intereselor.
Catedrala St Francis Xavier este o biserica spectaculoasa din centrul orasului Geraldton. Veti gasi catedrala la fel de magnifica in interior dar si in exterior. A fost proiectata de Monseniorul John Hawes si a fost nevoie de 22 de ani pentru a finaliza constructia. In decursul anilor catedrala Sfantul Xavier a trebuit sa fie usor modificata pentru a gazdui cele 27 de clopote, care pot fi controlate electronic si care realizeaza un adevarat spectacol. Faceti un tur ghidat pentru a afla cat mai multe despre istoria fascinanta a catedralei, dat totodata nu pierdeti din vedere si detaliile complexe ale arhitecturii catedralei.
Dungile rosii si albe ca de bomboane ale Farului Point Moore sunt o priveliste spectaculoasa care ies in evidenta cu mandrie in mijlocul peisajului Geraldton. Are o inaltime de 34 de metri inaltime si a fost primul turn din otel construit pe continentul australian, in 1878. Cu culorile sale indraznete, farul a devenit o icoana a orasului port Geraldton. Farul insa, nu este deschis publicului; cu toate acestea, puteti sa va plimbati in jurul acestuia si sa cititi informatiile care va sunt puse la dispozitie, informatii care ofera cateva fapte interesante despre far si istoria sa. Este situat la cinci minute de centrul orasului Geraldton, iar privelistile spre ocean de pe plaja farului sunt uimitoare. In timp ce va plimbati de-a lungul plajei, nu uitati sa profitati de aceasta ocazie excelenta pentru a imortaliza peisajul cu cat mai multe fotografii.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Geraldton, Australia

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Geraldton este un oras-port din partea de vest a Australiei de Vest. Portul se afla la aproximativ 425 km nord de Perth si este un port maritim principal de pe coasta de vest si un important centru logistic si de servicii pentru industria de pescuit, minerit, cereale si turism din Australia de Vest. Ca port de croaziera, Geraldton este administrat de Mid West Ports Authority. Grupuri de voluntari organizate de autoritati intampina turistii de croaziera la sosire si ofera asistenta si informatii despre excursii si alte activitati de pe tarm

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Geraldton, Australia

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!